Автор
Ива Петрова

Светлана Гущерова е притеснена за дъщеря си: Още била в шок от скандала

Анелия, голямата дъщеря на Светлана и Христиан Гущерови все още е в шок след нападението на майка ѝ, макар че от него измина вече месец.

В началото на юни бившият борец Кирил Терзиев агресира срещу Гущерова пред очите на три от четирите ѝ деца. Инцидентът стана на 3 юни в близост до столичния бул. "България", като в последствие спортистът се сдоби с обвинение за закана за убийство. В момента тече съдебно дело.

Светлана призна, че дъщеря ѝ все още не може да се отърси от стреса в Инстаграм, където миналата вечер отговаряше на въпроси на своите последователи.

"Имам 4 деца, за които трябва да се грижа, но най-вече ме тревожи стресът, който този случай оказва върху децата ми, най-вече върху Ани, която все още изпитва страх да се прибира", призна Гущерова.

След нападението Христиан Гущеров сподели, че е притеснен за Анелия и ще потърси съдействия от психолог, за да помогне на детето да преодолее шока, пише HotNews.

Въпреки неприятностите обаче, животът тече... И Светлана Гущерова се похвали, че отново живеят в къща. Семейството се е пренесло в имота преди броени дни, като и двамата с мъжа ѝ Християн качиха снимки от имота, който им е бил даден под наем, пише Lupa.bg.

Бившата плеймейтка даде възможност на последователите си да ѝ задават въпроси, а те я попитаха дали е в нов дом. Блондинката написа с големи букви "ДА". Семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитаваше до преди броени дни и където беше под наем.

След скандала с бореца Кирил Терзиев, когото Гущерова обвини в побой, Хриси и Светла изведнъж се замогнали. Както е известно, Кирил се оплака, че семейство Гущерови му дължат куп пари.