Автор
Евелин Попадийна

Това лято имате нужда от точно тези шапки

Със сигурност се чудите как да направите летния си тоалет още по-стилен и забележим. Надявам се не сте забравили за съществуването на един много важен аксесоар, който винаги „спасява“ положението – шапката. През зимата я използваме, за да ни е топло, в „bad hair day” идва на помощ, за да скрие мръсната ни коса, а през лятото е до нас, за да ни пази от слънчевите лъчи. Освен, че ни помага да живеем нормално в студа и в жегата, тя добавя ексцентричност, елегантност и стил.

Днес ще си говорим за сламената шапка! Можете да я намерите във всякакви размери и цветове, позволява да я съчетаете с рокли, бански и дори дънки. Всяко лято се появява на хоризонта – на плажа, в града, на парти, брънч. Дори в инстаграм е пълно с мацки, които са с убийствени аутфити и сламени шапки… Как да не си вземеш, нали?

Широкопола сламена шапка
Сламените шапки с голяма периферия, освен че са чудесно допълнение към тоалета, хвърлят сянка върху лицето и го пазят от слънцето. Ако добавите и копринена панделка, по всяка вероятност, ще вдигнете нивото. Препоръчваме да я съчетаете с леки и феерични рокли от сатен или коприна.

Bucket Hat
The bucket hat или иначе казано „идиотка“ възкръсна на модния подиум преди няколко сезона. Сигурно си мислите, че този модел е повече за есента, отколкото за лятото, но жестоко се лъжете. Сламена bucket hat е нестандартна и определено се забелязва отдалеч.

Класическа сламена шапка
Класическата сламена шапка, отличаваща се със средната големина на периферията и правите си форми, стои много шик! Тя е идеална за почти всеки тоалет, можете да я комбинирате със слънчеви очила и сламена чанта. Какъв по-добър завършек на лятната визия?

Всички носят сламени шапки! Тази шапка е непретенциозна и лесна за съчетаване, изключително удобна и функционална за лятото. Ще я откриете навсякъде, само е необходимо да изберете модела, който ви подхожда най-добре.

Лято 2024: Тези обувки са най-големият хит
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Лято 2024: Тези обувки са най-големият хит

Автор Евелин Попадийна