Автор
Ева Григорова

Изненада: Марго Роби ще става майка

Марго Роби и нейният съпруг Том Акърли предстои да станат родители за първи път.

Двамата се срещнаха за първи път на снимачната площадка на драмата Suite Française през 2013 г., където Акърли работеше като оператор. По-късно двойката сключи брак през декември 2016 г. По време на връзката си Роби и режисьорът създадоха съвместна продуцентска компания LuckyCap Entertainment, която продуцира филми като Saltburn, Barbie и I, Tonya.

„Нямаме възможност за включване, изключване“, призна тя в скорошно интервю за работата си със съпруга си, 34. „Всичко е едно за нас.“

Преди време Роби разкри защо съюзът ѝ с Акърли работи толкова добре въпреки нейната холивудска кариера. „Той не се опитва да открадне светлината на прожекторите, не се опитва да носи изискани панталони. Той просто иска да ме обича и да ме подкрепя“, обясни Роби в интервю по-рано тази година. „Такава съм късметлийка. Той обича да стои зад камерата. Не се притеснява от нищо. Той е просто най-добрият.“

Русокосата красавица е споделяла още, че планира някой ден да има семейство със любимия си, но при нейни условия. "Омъжих се и първият въпрос в почти всяко интервю е: "Бебета? Кога ще имате едно?" Толкова съм ядосана, че има този социален договор. Вие сте женени, сега ще имате бебе. Не предполагайте. Ще правя това, което реша“, каза тя в интервю през 2019 г.

„Това наистина ме ядосва. Как се осмелява някой да ми диктува какво мога и какво не мога да правя, когато става въпрос за майчинството или собственото ми тяло?", добави Роби. „За съжаление, това е разговор, който все още водим."