Автор
Евелин Попадийна

Не се поглеждайте в огледалото, когато сте в лошо настроение

Знаете ли, че с помощта на огледало можете да промените живота си както към по-добро, така и към по-лошо? Е, вече знаете! Затова е важно да следвате определени правила. Като едно от тях е да не се поглеждате в отразяваща повърхност, когато сте в лошо настроение. Защо обаче е така? Огледалата са изпълнени с тайни и мистерии, които не са разкрити и до днес. Освен, че отразяват случващото се, те могат да абсорбират енергия.

От сайта dailyhoro.ru препоръчват да бъдете внимателни с огледалата, за да не станете жертва на негативното им влияние. Те са в състояние да натрупат информация и да я отразят, така че е много важно да запомните, че тези предмети не трябва да се третират лекомислено. Има доста начини, по които да премахнете негативната енергия от отразяващи повърхности, но ако тя постоянно се отразява в тях, то неприятностите в живота ви ще се умножат.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Ето защо не бива да се гледаме в огледало, когато сме в лошо настроение:

- Негативната енергия, с която се гледаме в огледалото, се заключва в него и се отразява постоянно. Ако се погледнете в огледален образ в лошо настроение, то тази енергия ще остане там завинаги. Тя ще присъства в пространството и ще го отрови енергийно.

- Отразените в огледалото сълзи ще се връщат отново и отново в живота ви, ако не изчистите натрупаната негативна енергия.

- Ако говорите негативни неща пред огледалото, например: „Аз съм лош човек“, „Не мога“, „Нямам сили“ и т.н., то е много вероятно това да стане реалност. Бъдете готови да загубите мотивация, както и да имате финансови и лични проблеми.

- Не забравяйте, че само негативните мисли могат да ви навредят. Погледът разкрива душата, а в отражението си виждаме очите. Дори неизказаната болка или негативност могат да бъдат уловени и отразени от огледалната повърхност.

За да пречистите отгледалата си и да привлечете благополучието в живота си, то просто направете обратното – погледнете се в огледалото, когато сте в добро настроение. Кажете си „Аз мога“, „Ще успея“!

Три места, на които не бива да слагаме огледало
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Три места, на които не бива да слагаме огледало

Автор Евелин Попадийна