Автор
Теодор Муховски

Защо огледалото срещу входната врата води до здравословни проблеми и гони късмета?

Има доста хора, които са поставили огледало срещу входната врата в къщата или апартамента си. Дали е голямо стенно огледало, или малко огледало - това няма значение. Както и да го погледнете, то не може да донесе нищо добро на дома ви. Поне така се казва във философията на фън шуй. 

За това какви конкретни последствия може да донесе на дома огледалото, разположено срещу входната врата, ще разберете сега. 

Входната врата - като специален знак 

Входът на апартамента или къщата е специално място, към чието организиране трябва да се отнасяте с цялата отговорност. Именно през входната врата енергията навлиза в жилищното пространство. И е важно тя да се излива там правилно и хармонично. В противен случай щастието, просперитетът и късметът ще изчезнат. 

Ако поставите огледало срещу входната врата, тогава същата тази енергия просто ще се отрази и ще се отблъсне. Така всички добри неща ще изтекат от къщата, а негативността ще се натрупва и ще се умножи с времето. 

Най-лесният начин да избегнете това е да се откажете да поставяте огледало срещу входната врата. Ако то е стайно и преносимо, ще бъде съвсем лесно да направите това. Ако огледалото виси на стената и е невъзможно или твърде трудно да го преместите, можете да намерите друг изход от ситуацията. Какво да направите в този случай: 

Внимателно регулирайте ъгъла на наклона. Това трябва да се направи така, че огледалото да не е успоредно на входната врата.

Покрийте огледалото с друг предмет. Това може да се направи частично. За тази цел са подходящи хартия, стикери, плакати и други подобни неща. С тяхна помощ можете да украсите огледалото и да го направите така, че енергията да не изтича повече от дома. 

Поставете стайно растение. Саксия с цвете също ще блокира появата на пълно отражение на входната врата в огледалото. 

Поставете част от мебел. Ако е подходящо, пред огледалото ще е добре да поставите стол, маса, кресло или каквото и да е друго, което се вписва най-хармонично в заобикалящата среда. 

Защо огледалото срещу входната врата води до здравословни проблеми? 

Както вече разбрахме, огледалото отразява положителната енергия, която може да влезе в дома ви през входната врата. 

Това се отразява не само на пространството като цяло и навлизането на щастие, късмет и хармония в него, но и на състоянието на обитателите. Така че, ако не искате да държите огледалото си далеч от входната врата, можете да очаквате следното:
 

- Намалена физическа активност; 
- постоянна хронична умора; 
- Чести заболявания и отпадналост; 
- Стрес и депресия; 
- Раздразнителност и повишена тревожност; 
- Чувство на неудобство вкъщи. 

Затова ви съветваме да се възползвате от горните ни препоръки и да премахнете изцяло огледалото от входната врата или да го изолирате частично.

Ето какво не трябва да правите, ако счупите огледало
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Ето какво не трябва да правите, ако счупите огледало

Автор Ева Григорова