Автор
Ева Григорова

Алек най-накрая се показа: Срещна се с Виктор и Евгени (снимки)

Алек Младенов, който отнесе мощен хейт, след като заряза финалистките в "Ергенът" да го чакат, докато той бяга към България с майка си и сестра си, най-накрая се показа на публично място. Припомняме ви, че след последния епизод, блондинът потъна в социалните мрежи и не се показваше никъде, с изключение на телевизионните ангажименти, които имаше по договор с продукцията. Но си личеше и че там се появява с неохота.

View post on Instagram
 

Младенов най-накрая излезе от черупкта си и се появи на фестивал, заедно с другите двама ергени - Виктор Стоянов и Евгени Генчев, които дори и заедно, не можаха да съберат толкова критики от зрителите, колкото той.

Това беше първата среща на тримата ергени и нямаше как да не я отбележат с няколко снимки, на една от които Алек дори се опитва да прояви самоирония, като е захапал червена роза в уста. Потребителите, разбира се, не пропуснаха да пуснат няколко шеговити коментара:

"Добре, че майката на Алек го е пуснала да дойде да си играе с другите ергени", "Липсват Александра, Валерия и мама Ксения!Трите победителки!", "Хващам се на Бас, че майката на Алек е там някъде и го чака", гласят малка част от тях.