Автор
Ева Григорова

Също като нашия Алек: Руският ерген си тръгна без булка, но достойно

От края на "Ергенът" 3 измина много време, но Алек все още "бере плодовете" на изявата си и постъпката му към финалистките Надежда и Магдалена продължава да бъде обсъждана. Припомняме ви, че той не избра нито една от двете след срещата с критичната му майка, а по-късно се оказа и че всъщност има връзка в реалния живот и вместо да заяви на всяка една от тях в очите решението си, той избяга и им остави единствено видеозапис.

Подобно на наш Алек, руският ерген Константин Гецати също си тръгнал от предаването без избраница. Но далеч по-достойно и мъжкарски. Популярният ясновидец, който притежава дарбата да общува с други светове и да лекува хората, а също така и вижда бъдещето, е имал много по-различен подход от Алек към момичетата. Не само че се държал превъзходно с дамите и не обидил никоя, той повече спечелил симпатиите на зрителите, отколкото критика.

View post on Instagram
 

Гецати съобщил решението си на финалистките певицата Олга Меганска и модела Валерия Некрасова лично и в очите, като е бил изключително внимателен към тях. И галантно им обяснил, че не вижда бъдеще с нито една от двете. Като причината да не даде пръстена на Олга била, че тя все още е официално омъжена, макар и бракът ѝ да е фиктивен.

Нещо повече - Константин не целунал нито едно от момичетата до края на шоуто и не ги е заблудил по никакъв начин.