Автор
Антония Михайлова

Пълнолуние в Козирог: 3 ритуала, които ще променят живота ви към по-добро

Астрологът и таролог Юлия Лифанова споделя как да използваме необичайната и мистична енергия на второто пълнолуние в Козирог...

Пълнолунието на 21 юли е ден за задълбочено разбиране на целите, които сме си поставили, и като цяло за осъзнаване на емоционалното ни удовлетворение.

Диспозиторът (управителят) на Пълнолунието - Сатурн в Риби - обича да изяснява чувствата и да изважда на повърхността на нашето несъзнавано това, което неволно се опитваме да скрием или забравим. А това забавя процеса на нашето себеусъвършенстване и намиране на вътрешен мир и щастие. Следвайте тези три простички ритуала, за да освободите място за новите неща в живота си!

1. Поставете си нова цел за себе си и направете първата крачка

За да се промени животът ви към по-добро, трябва сами да направите нещо, което да ви свърже с бленуваните от вас представи и желания. Например, искате да срещнете нов мъж и в мечтите си той трябва да работи в областта на ИТ технологиите например? Не трябва да чакате появата му, а да насочите действията си към онези области, където този човек може действително да се прояви.

Да речем, че можете да отидете на обиколка в офиса на голяма ИТ компания или, ако в мечтите ви този човек се занимава с водна топка, отидете на състезание по този спорт. Просто трябва да слеете съществуващата си реалност с детайлите на реалността, в която искате да влезете.

2. Намерете доказателства в живота си, че е време да промените съдбата си

Не се заблуждавайте, че само желанието да промените живота си е достатъчно. Трябва да аргументирате собственото си съзнание, че тези промени са необратими, защото в противен случай, съзнанието ви няма да може напълно да се отърве от идеята, че „всичко е наред“. Трябва да си създадете малко стрес, да излезете от зоната си на комфорт.

В идеалния случай запишете на хартия това, от което не сте доволни, в колоната отсреща напишете какво ще ви направи щастливи. Например, напишете, че не сте доволни от скучната си работа. В колоната отсреща отбележете работата, която ще ви направи щастлив човек. Опишете подробно какво точно ще ви носи удоволствие в новата ви работа.

Винаги бройте парите с лявата ръка: 5 ритуала, които ще ви направят богати
ПО ЖЕНСКИ
Автор Христина Кирилова

Винаги бройте парите с лявата ръка: 5 ритуала, които ще ви направят богати

Автор Христина Кирилова

3. Отключете тези настройки, които вече не работят

Козирогът е знак на времето и Пълнолунието в този знак може да ви насочи към онези постулати, които са престанали да бъдат опорна структура на живота за вас. За да се отървете от това, трябва сами да определите какво конкретно ви спира да промените живота си. Например, вие сте в нещастен брак, но не сте готови за развод, защото това противоречи на вашите принципи.

Не забравяйте да си кажете какви функции трябва да изпълнява бракът и какво ви дава той. И след това анализирайте колко това, което получавате, е еквивалентно на енергията, която влагате в поддържането на вашата интимна връзка.