Автор
Теодор Муховски

"Спасителят ще се появи по време на Третата световна война": древно индуско пророчество, от което ви побиват тръпки

Според хиндуистките писания днес светът се намира в най-ниската точка на духовно съзнание и морални добродетели. И той може да бъде спасен от Аватар Калки, който ще пристигне в нашия свят по време на мрачните събития.

За това, че светът е на прага на кървава и жестока Трета световна война, не за първи път говорят много експерти. Известни ясновидци са се опитвали по всички възможни начини да предупредят света за опасността, която е надвиснала над него като буреносен облак, но човечеството продължава да пренебрегва тази тревожна ситуация.

Хиндуисткото пророчество за Калка Аватар гласи, че Вишну ще се яви на човечеството в десетата си форма, за да сложи край на Кали юга или, с други думи, на Желязната епоха, в която живеем сега. Удивително е, че подобно събитие е предсказано и от Нострадамус, така че това ни кара да се тревожим още повече.

При появата на "Аватара на белия кон", както се нарича Аватарът на Калки, небесата ще се отворят. Според Писанието той ще бъде "на млечнобял кон, с вдигнат меч, блестящ като комета, за окончателното унищожаване на нечестивото обновяване на "творението" и "възстановяване на чистотата".

Конят ще символизира обвивката на духа на злото и Вишну в последното си облекло ще го язди, докато не го победи за последен път. По този начин Калки ще съчетае двете върховни функции на духовното господство и светската власт.

"Когато методите, преподавани от Ведите, и установяването на закона са почти мъртви, когато наближи часът на залеза на епохата Кали, тогава част от това Божествено същество, което се поддържа от собствената си духовна природа, Този, който е началото и краят, който знае и разбира всичко, ще слезе на земята"

Смята се, че днешният ден е мрачно време, символизирано от силния упадък на човечеството и духовността, както и от лъжата, която тържествува над истината. В хиндуистките писания се характеризира като зъл век, в който "хората се раждат само за да страдат". Кали юга е епохата на мрака, страданието, скръбта, епохата на конфликтите, обратната страна на Златния век. Ето защо тя се нарича едновременно Желязна епоха и Епоха на обладаването.

Пристигането на Калки Аватар вероятно ще се случи в разгара на човешките страдания през XXI век, по време на Третата световна война: "Ще удари часът и ще се появи два пъти роденият на име Калки Вишнуяша, надарен с голяма сила, ум и мощ... Този цар, победител в дхарма, ще поеме върховната власт и ще донесе мир на размирния свят. Сияйният Брахман, с висока мисъл, появявайки се (на света), ще сложи край на разрушението..."

Подобно предсказание се среща и при великия пророк Мишел Нострадамус. В своите четиристишия той многократно споменава за някакъв спасител от Изтока, който "ще слезе от небесния си трон и ще започне да унищожава злото". На мнозина той може да се стори "великият цар на терора", тъй като хората ще започнат да се давят в лъжите и суетата си, но няма да могат да намерят сили да спрат опитите си да се обогатяват и да спрат разврата.

Трудно е да се каже дали сме на прага на края на Тъмната епоха, или все още имаме шанс да променим съдбата си към по-добро. Никога обаче не е късно да започнем да правим стъпки към светлината, така че защо да не започнем още днес?

Пророчеството на Нострадамус вече се сбъдва: Този човек ще замени крал Чарлз III, светът е пред катастрофа
НОВИНИ
Автор Кристина Кирова

Пророчеството на Нострадамус вече се сбъдва: Този човек ще замени крал Чарлз III, светът е пред катастрофа

Автор Кристина Кирова