Автор
Евелин Попадийна

Истината: какво кара мъжете да мечтаят за по-пухкави жени

„Критериите“ за красота се сменят през няколко десетилетия. Напоследък жените с извивки получават все по-голямо представителство в шоубизнеса и модата, което е страхотно. От дълго време чакаме модата на скини момичетата да приключи…

Мъжете също обръщат повече внимание на жени, които не се вписват в нормата „90/60/90“. Едно време дори имаше такъв сериал – всички го гледахме и мечтаехме да приличаме на онези момичета. Е, вече не е нужно да спазваме убийствени диети и да се лишаваме от вкусна пица, защото през 2024 г. тези филми са сексистки, а „онези мацки“ са демоде!

От Bright Side събират на едно място мненията, които няколко господа споделят в социалните мрежи. Време е да разберем защо предпочитат жени с повече извивки:

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Когато си във връзка с момиче, което не брои калории, хапването се превръща в много по-голямо удоволствие. „Храненето е едно от най-големите удоволствия в живота. Това е едно от най-добрите неща, които правиш по време на среща. И една от най0хубавите дейности след като се ожените“, споделя потребител на Quora. Той споделя мнението, че диетите понякога са необходими, но преследването на съвършено тяло не трябва да е житейска цел.

Много мъже обичат да стоят прегърнати със своята любима, а момичетата с извивки тук определено имат предимство. Мъж споделя: „Харесвам по-големи жени по същата причина, поради която харесвам да се облягам на тялото ѝ като възглавница повече, отколкото да ползвам обичайната си възглавница“.

Мъжете обожават фигурите на тези жени. „Това е едно от нещата, които ние, момчетата, обичаме, но няма да признаем публично или пред общи приятели заради срам или притеснение, но е истина“, пише в Quora същият потребител. Той добавя още: „Мъжете обичат физически привлекателните дами, а закръглените момичета да точно такива. Те си имат бедра, гърди, пълен комплект“.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Да бъдат позитивни е част от природата им. На въпроса „Обичат ли някои мъже по-големи жени?“ друг потребител отговаря: „Момичетата с извивки имат толкова мил, забавен, оптимистичен и сложен характер. Така че няма да има нито един скучен момент. Казвам го от опит!“.

По-уверени и по-оправни са. Друг потребител споделя: „Повечето са преодолели толкова много гадости и подигравки в живота си, така че са развили много силни стратегии за справяне с това, които включват невероятно чувство за хумор и нагласа, с която да не им пука. Повечето мъже биха се уплашили да бъдат с уверена жена със силна воля, затова избират фалшиви кукли Барби с егоистично поведение“.

Грижовни и любящи. Мъже споделят: „Като цяло те са по-грижовни, тъй като по принцип не очакват другите да ги глезят, а обратното“. Други отбелязват: „Тя е мека, топла и удобна. Ако да правиш любов с кльощава жена е като да караш спортна кола, то да правиш любов с дебела жена е като да се возиш в лимузина. Луксозно и прекрасно“.

5-те причини, поради които някои мъже не спират да изневеряват
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

5-те причини, поради които някои мъже не спират да изневеряват

Автор Теодор Муховски