Автор
Евелин Попадийна

Бъдете смели: Тези принтове са тоталният хит на лято 2024

Това лято дрехите с ефектен принт ще са изключителен хит! Със сигурност ще ви вдъхновят много различни и смели визии, които ще придадат настроение на летния ви аутфит.

Палитрата от модерни щампи за лято 2024 включва както класически модели, така и екстравагантни дизайнерски предложения. Летните щампи тази година изумяват със своето разнообразие, а дизайнери от цял свят експериментират с текстури, цветове и шарки.

Естествено, както в много други отношения, се връщаме десетилетия назад, този сезон на мода се връщат змийската и леопардова кожа, зебрата, карето и райето, а също така и щампите с плодове и зеленчуци.

Змийски принт
Истински хит този сезон! Той придава лукс и мистерия на визията и може да се използва в различни вариации – както за total look, така и за отделни елементи – чанта, обувки, аксесоари. Известните брандове демонстрират змийски принт върху връхни дрехи, рокли, както и бански костюми.

Каре
Карето никога не е излизало от мода! Често го виждаме в различни модни колекции, дори и само като елемент. За лято 2024 то е представено в различни вариации и цветове, което е must have за летния гардероб на градското момиче.

Леопардов принт
Абсолютната класика! Този принт не губи актуалността си и придава дързост и стилен акцент на всяка визия. Този сезон може да го срещнете върху голямо разнообразие от тъкани и текстури: от леки и ефирни рокли до тежки кожени якета и чанти. Препоръчваме ви да го комбинирате с едноцветни артикули, за да създадете баланс във визията.

Зебра
Придава екзотика и динамика на визията. Най-често го срещаме в черно и бяло, но могат да се срещнат и по-смели цветови вариации. Зебрата се съчетава добре с изчистени дрехи и може да се използва както като основен акцент, така и като допълнение към тоалета.

Райе
Един от най-универсалните и класически принтове, който този сезон е представен в различни варианти. Вертикалните ивици са популярни, защото визуално удължават силуета. Често се срещат на ризи, костюми, рокли и дори аксесоари. А и да не забравяме, че тънките райета добавят елегантност и изтънченост.

Щампи с плодове и зеленчуци
През 2026 година D&G пуснаха на пазара няколко модела рокли с принт на лимони. Ей, каква истерия беше по тях, няма как да се забрави. Та, сега ще е нещо подобно. Принтовете с плодове и зеленчуци придават игривост и свежест на визията. Тези щампи се използват при рокли, ризи, дори и при бански костюми. Създават лек и непринуден стил, идеална както за плажа, така и за разходка в града. Лимони, череши, ананаси, ягоди, дини – всичко ви е позволено. Развихрете се!

Нежно лято: Код бяло и празник на женствеността
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Нежно лято: Код бяло и празник на женствеността

Автор Евелин Попадийна