Автор
Ева Григорова

52-годишната кралица Летисия очарова с изискана рокля Self Portrait

Кралица Летисия блесна в елегантна бяла рокля, докато присъстваше на церемонията на Международните награди за журналистика заедно с крал Фелипе VI в Мадрид.

52-годишната кралица Летисия избра изискана бяла рокля с детайл, наподобяващ структуриран елек и разкроена пола от марката Self Portrait, често предпочитана от британските кралски особи.

Визията ѝ беше завършена с елегантни аксесоари, включително блестяща чанта и лъскави сандали на ток. 56-годишният крал Фелипе, известен по целия свят с безупречно ушитите си костюми, изглеждаше елегантен в класически черен смокинг, допълнен с папийонка.

Появата на кралската двойка на церемонията по награждаването бе предшествана от неотдавнашното пътуване на крал Фелипе до Берлин, Германия, където той присъства на финала на Евро 2024 с по-малката си дъщеря, 17-годишната инфанта София. Двамата бяха забелязани да аплодират ентусиазирано от трибуните, докато Испания триумфира над Англия. По-късно Фелипе и София празнуваха с отбора, като развълнуваният Фелипе се ръкува с всеки спортист, докато те получаваха медалите си.

Официалният акаунт на испанското кралско семейство в X гордо написа: "ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ!!! Вие бяхте най-добрият отбор, накарахте ни да се наслаждаваме на всеки мач и цяла Испания се гордее с вас. Поздравления @SEFutbol. Този резултат съответства на това, което видяхме на терена по време на целия #EURO2024."

По-рано тази седмица кралица Летисия и крал Фелипе посрещнаха испанския футболен отбор в двореца Сарсуела в Мадрид, празнувайки победата им.

Кралицата и дъщерите ѝ, 18-годишната Леонор и София, показаха подкрепата си за La Roja, като облякоха червени тоалети, а принцесите гордо носеха фланелки на Испания.