Автор
Пепа Попова - Пепита

Тих лукс: Най-модерните бели панталони това лято

Белият цвят винаги е бил синоним на лятото. Причината е ясна: белият total look излъчва елегантност и изтънченост дори чрез най-неформалните неща. Затова белият цвят бързо се превърна в символ на „тихия лукс“, любим на истинските ценители на стила, на „старите пари“, които не се нуждаят от лого, за да определят социалния си статус. И сред всички панталони, които са в тенденция това лято, белите панталони са най-добрият пример за това.

Въпреки че бялото очевидно се счита за неутрален цвят, то никога не е еднакво. Има студени и топли тонове: оптично или тебеширено бяло за зимата, кремаво и слонова кост за пролетта, седеф за лятото и шампанско за есента. Имайки предвид всичко това, можете да намерите своя перфектен чифт бели панталони за всеки сезон. А ето и най-добрите модели това лято, които да адаптирате към вашия стил и ритъм на живот.

View post on Instagram
 

Полупрозрачни бели панталони за бохо-шик визия

Дантела, макраме, девор, плисета и мрежа са само малка част от модерните опции за бели панталони, които ще се впишат идеално както в плажната, така и в градската визия с няколко стайлинг трика. За целта ще ви трябват дълъг блейзър и кроп топ. Тези бели панталони гарантират комфорт, но не губят своя чар, особено във версията с връзки.

View post on Instagram
 

Капри

Наречени на едноименния остров, те станаха обект на желание, след като Грейс Кели беше забелязана да носи тези панталони. Добавете класически обувки и вталено сако, за да направите капри визията си наистина впечатляваща.

Бял панталон палацо

Висока талия и широки крачоли: Палацо панталоните са задължителен елемент в пролетно-летния гардероб, защото са леки и практични. Особено ако платът се драпира добре и долната част на крачола покрива подметката на обувката. Можете да съчетаете красиво със спортен потник, жилетка или голяма риза.

View post on Instagram
 

Бели клоширани панталони

Клoшираните панталони продължават да доминират в гардеробите на стрийт стайл звездите, особено моделите, които плътно обгръщат бедрата. Можете да ги носите с равни сандали, съчетани с пуловери и обемни бомбъри в по-хладните дни.

View post on Instagram
 
View post on Instagram