Автор
Ева Григорова

Мелания и Иванка блеснаха на сцената: Силна семейна подкрепа за Доналд Тръмп

Мелания Тръмп и доведената ѝ дъщеря Иванка Тръмп блеснаха в червено и бяло на Републиканската национална конвенция, за да подкрепят Доналд Тръмп.

Бившата първа дама и бившата първа дъщеря се присъединиха към 45-ия президент на сцената във Fiserv Forum в Милуоки в сряда, докато той подписваше документи, за да приеме номинацията на Републиканската партия, така че да може да се изправи срещу президента Джо Байдън в предстоящите избори.

Към тях се присъедини и синът на Доналд, Ерик Тръмп. 54-годишната Мелания блестеше в червен костюм с пола, докато гордо стоеше до съпруга си. Иванка, междувременно, носеше подобен бял костюм с копчета.

Най-малката дъщеря на Доналд, Тифани Тръмп, наблюдаваше баща си да подписва документите, докато седеше в публиката заедно със съпруга на Иванка, Джаред Кушнер. В сряда Ерик потвърди, че Мелания и 42-годишната Иванка ще подкрепят Доналд на Републиканската национална конвенция, като каза пред "CBS Mornings": "Те ще дойдат и идват с пълна сила и ефект, така че със сигурност ще бъдат тук."

"Иванка винаги е била невероятен поддръжник на баща ни," продължи той. "Няма семейство в политическата история, което да е останало по-близко." Иванка бе старши съветник по време на администрацията на Тръмп от 2017 до 2021 г.

На Републиканската национална конвенция присъства и дъщерята на Доналд Тръмп-младши - Кай Тръмп.

17-годишната Кай се качи на сцената, за да изрази подкрепата си за дядо си Доналд, казвайки: "За мен той е просто нормален дядо."

Тя продължи: "Той ни дава бонбони и безалкохолни напитки, когато родителите ни не гледат. Винаги иска да знае как се справяме в училище. Когато попаднах в списъка с отличници, той го разпечата, за да покаже на приятелите си колко се гордее с мен."