Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци - бъдете внимателни, Скорпиони - стойте далеч от конфликти

Атмосферата е напрегната, въздухът е буквално зареден със статично напрежение и всяко небрежно движение може да доведе до непредсказуеми последствия, провокации, кавги и конфликти.

Овен – Днес сте изпълнени с увереност и хората около вас усещат вашата положителна енергия. Всеки ход изисква внимание и достатъчно обмисляне. В момента не е време да рискувате или да взимате кардинални решения.

Телец – Бъдете внимателни - проблемът, който ви безпокои, няма да се окаже толкова прост, колкото изглежда на пръв поглед. Потърсете съвет от опитни хора или се обърнете към тези, които познавате добре - това ще ви предпази от грешни действия.

Близнаци – Възможно е някои събития от деня да ви тласнат към нови мисли или да ви принудят радикално да промените плановете си. Обръщайте внимание на малките неща. Това, което сега ви изглежда незначително, по-късно може да изиграе важна роля.

Рак – Някои внезапни разкрития могат да ви разочароват днес. Този ден може да изчерпи енергията ви, особено на емоционално ниво. Опитайте се да запазите спокойствие и да избягвате спорове и разногласия с хората от непосредственото ви обкръжение.

Freepik
Freepik

Лъв – Старайте се да избягвате драмата и да приемете по-реалистично отношение към света. Хората близо до вас са ваши съюзници в момента. Можете да им се доверите да изслушат вашите проблеми, да говорят с вас и да ви помогнат да намерите конструктивни решения.

Дева – Не позволявайте на обстоятелствата да ви победят и не се предавайте. Просто черпете от безкрайната си вътрешна сила. Със сигурност ще намерите начин да заобиколите трудностите и да запазите баланса си.

Везни – Може да не успеете да свършите всичко, което сте планирали за деня, но това съвсем няма да повлияе върху настроението ви. Стойте далеч от енергийни вампири, които ви уморяват с разговори и оплаквания. Обградете се със спокойни хора, които ви разведряват.

Скорпион – Енергията на Луната допринася не само за решителни действия, но понякога може да предизвика агресивно поведение. Атмосферата на работното място ще бъде напрегната - стойте далеч от чуждите конфликти и ще избегнете излишни проблеми.

Овни, през август ще имате нужда от облекчение на нервността и добра почивка
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през август ще имате нужда от облекчение на нервността и добра почивка

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Вие сте практични и реалисти, не летите в облаците и виждате всичко в истинската светлина. Това е много полезно днес. Ще използвате ефективни начини за справяне с ежедневните проблеми. Оптимизмът и жизнерадостта ви придават магически чар и привлекателност.

Козирог – Днес ще бъдете изключително динамични и креативни и ще можете да решавате проблеми, които ви възпрепятстват да постигнете плановете си. Опитайте се да се придържате към графика си и да не изпускате от поглед нещата.

Водолей – Днес ще намерите много причини за радост, ще говорите с приятни хора, ще споделяте нови идеи със съмишленици, нови придобивки. Не сте склонни да си отказвате в нищо. Това може да доведе до финансов преразход и други проблеми.

Риби – Ако почувствате липса на сила и енергия, опитайте да насочите вниманието си за известно време към по-маловажни въпроси. Също така се старайте да почивате повече. Обградете се с хора, които виждат само светлата страна на нещата и ви дават добра енергия.