Автор
Цвета Герчева

Инвестирай в себе си: твоята #изгоднаколичка за бързо пазаруване

За жените Чаплин казва, че не бива да се опитваш да ги разбираш, можеш само да ги обичаш. Е, ако все пак някой се опита да проумее същността на нежния пол, сигурна съм, че ще остане изненадан от това за какво си мисли едно момиче в 9 сутринта, например... И за да не бъда голословна, ще ви споделя как върви моят поток от мисли в рамките на един светофар време или 50 секунди преди да влетя в редакцията, традиционно закъсняваща;

- Оффф, ще има ли къде да паркирам пред офиса? Дали пък да не мина по една малка задна улица или да се опитам някъде по-близо?!

- Какво ще вечеряме довечера с него… Чакай – аз какво готвих последно тия дни? А, да, таратора с козе кисело мляко хич не го яде. Ще трябва да направя нещо различно...

- Ние масло имаме ли последно в хладилника или нямаме?!

- Днес трябва задължително да напазарувам, но да видим кога ще успея да приключа работа…

- Имейлът! Имейлът от шефа вчера! Видях нотификацията, ама не го прочетох, дано не е искал спешно...

- Леле, в тази дамска чанта нямам червило, пак ще съм "Пепеляшката на офиса";

- Онзи ден една приятелка ми каза, че започвала йога класове. Дали да не взема да я питам кога ходи? То аз нямам време и да я питам, и да не я питам. Ще си остарея така…непластична.

- От тази тъпа кола със съединител ще си изтъркам петата на новите велурени токчета;

- Ааа, то зелено ли е, добре дееее, не ми свиркайте, видях.

Може и да ви звучи налудничаво, но повярвайте ми, мултитаскингът е един от „невидимите“ белези, които отличават нежния от силния пол. Да, ние можем да правим по 5 неща едновременно, но истината е, че това понякога ни изтощава до краен предел. А ефектът се отразява най-вече върху любимите ни хора. Никой не иска уморена и изнервена жена вкъщи, нали?

Затова и решихме, заедно с нашите партньори от kolichka.bg, да ви въведем в теорията на "Вече имам време за себе си - аз съм едно щастливо момиче".

Да овладееш тайната на спокойствието понякога е доста трудно. Чакайте, трудно ли? Ама, то е направо невъзможно с всичко, което имаш да свършиш в рамките на 24 часа в ролята на перфектната майка, съпруга, служител, приятелка, дъщеря... И за да бъдем почти отличници, ни е нужно време и помощ. А сайтовете, които предлагат онлайн пазаруване на хранителни продукти (и не само) като kolichka.bg, наистина могат да „ударят едно рамо“ в битката ни за повече време и за себе си.

И не си мислете, че когато е онлайн няма да хванем изгодните цени, ще е по-скъпо, отколкото в магазина и доставката е с космическа такса. Първият месец с kolichka.bg доставката е безплатна. Аз лично се възползвах, изтеглих си приложението и вече не се налага да ходя до МЕТРО например, защото съм забравила да купя онова сирене, което всички вкъщи обичат. Платформата предлага и продукти на МЕТРО, аз знам кои са брандовете, които харесвам и търся конкретно тях в търсачката. После кликвам, поръчвам и до няколко часа пазарът вече е пред вратата. Повтарям – пред вратата, а не някъде в квартала. Вече не слизам по стълбите, не изключвам котлона, ютията или пресата за коса, за да открия куриера из улиците, защото картата в приложението е безупречна и грешки с адресите няма.

В сайта на kolichka.bg има много удобна секция с изгодни оферти, както и с най-купуваните им продукти. Традиционно преглеждам какво купуват повечето потребители, после си правя списък, купувам само нещата, от които имам нужда (когато съм в магазина често „отмъквам“ и продукти, които не ми трябват и за по-малко от 10-на минути съм готова с пазара за следващите няколко дни.

Каква е моята равносметка: изгодно е, бързо е, удобно е, спестява ужасно много време и не на последно място – не се купуват излишни продукти, които после хвърлям. Изобщо – пробвайте и няма да съжалявате. Искате да изненадате гостите довечера със стриди и шампанско? В kolichka.bg имат всичко необходимо. Повярвайте ми, има много онлайн магазини, но този е дооооста добре зареден.

(в материала има продуктово позициониране)