Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през юли се отваря възможност за пътешествия

Скъпи Везни, нищо няма да се промени през този месец, въпреки че нещо все пак ще е различно. Август е тук, за да ви помогне да възвърнете увереността си и да преоткриете какво наистина ви прави щастливи. Имате добри идеи, сега е моментът да ги развиете и осъществите. Много от плановете ви ще започнат да се сбъдват.

Може да се очаква увеличение на отговорностите. Налице е чувствителност към стрес, което може да доведе до повишена нервност, но и проблеми с главоболие. Добре би било да използвате поне част от август за почивка и релакс, тъй като напрежението от служебни задължения и събития все още е доста силно за вас. Не прекрачвайте границите си и се старайте да не се изтощавате.

Ще имате повече от достатъчно поводи за щастие – можете да пътувате, да разширите приятелския си кръг, да се забавлявате много и със сигурност ще привлечете внимание, особено през втората половина на месеца. Има голяма вероятност да посетите далечни дестинации и да изследвате напълно нови пейзажи. Финансовият аспект ще бъде изключително проблематичен през този месец за мнозина.

Реалистично погледнато е напълно възможно някои двойки да се изправят пред доста трудни предизвикателства, които няма да могат (или не ще искат) да преодолеят със съвместни сили. Пазете се от случайни изблици на притежание, ревност или необходимостта да се контролирате един друг и да имате главната дума.

Както винаги, общуването е ключът, но не обагрено с нетърпение и нападателно поведение, а открито, честно, разумно. Някои от вас през този период може да са склонни към тайно общуване или флирт "настрани". Това е добър период за страсти, но с една забележка - това, което на пръв поглед изглежда релаксиращо и лесно, може да се окаже много сложно и натоварващо.

7-те зодии, които най-често оставят разбити сърца след себе си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

7-те зодии, които най-често оставят разбити сърца след себе си

Автор Антония Михайлова