Автор
Ева Григорова

Красавица и върви по стъпките на татко - ето я дъщерята на Захари Бахаров

Дъщерята на Захари Бахаров определено върви по стъпките на своя чаровен татко. 11-годишната Кая Бахарова вече се гордее с първата си главна роля на голям екран. Тя се снима в детски филм под режисурата на младия Венцислав Сариев, който миналата година пък представи филм, в който роля има таткото Захари.

Новата лента се казва "Да правиш любов" и разказва за децата на 90-те. В главните роли, освен Кая, са две момчета – Ален Ангелов и Борил Антов, а в образ влиза и Самуел Финци.

View post on Instagram
 

Захари Бахаров и половинката му Диана Алексиева лично са ударили рамо, за да бъде сниман филмът. "На добър час, Венцислав Сариев! На добър час, най-скъпоценна моя Кая!", пише в Инстаграм гордата майка. Освен Кая, двамата с Бахаров имат и син.

Да си припомним, че филмовата кариера на Захари Бахаров започва с участието му във филма „Дзифт“ на режисьора Явор Гърдев. Филмът го превръща в звезда и му носи Награда за мъжка роля на Годишни награди за българско киноизкуство (2009) и Награда за най-добър актьор на Международния филмов фестивал Чунгмуро, Сеул (2009). Сред последните филми с негово участие са "Стъклената река" (реж. Станимир Трифонов), "Love.net" (Илиян Джевелеков) и ролята му на гангстера Иво Андонов в "Под прикритие".

Захари Бахаров: Юлиан Вергов каза всичко, което трябваше, а кой ще поднесе цвете на майка му?
НОВИНИ
Автор Кристина Кирова

Захари Бахаров: Юлиан Вергов каза всичко, което трябваше, а кой ще поднесе цвете на майка му?

Автор Кристина Кирова