Автор
Ева Григорова

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли е в болница след инцидент с електрически велосипед

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли - Пакс, е откаран спешно в болница след инцидент с електрическия му велосипед.

20-годишният младеж карал по оживена улица в Лос Анджелис вчера по време на пиковия час, когато се блъснал в задната част на автомобил, спрял на червен светофар. Според източниците от правоохранителните органи, цитирани от TMZ, инцидентът се е случил на булевард "Лос Фелиз" около 17:00 часа. Шофьорът на колата слязъл, за да провери как е Пакс.

Полицията и парамедиците пристигнали, за да прегледат Пакс, който според очевидци не носел каска. Свидетели твърдят, че Пакс се оплаквал от болка в бедрото и получил травма на главата, поради което бил откаран в близката болница.

Съобщава се, че медицинският персонал се притеснявал за евентуално лек мозъчен кръвоизлив, но състоянието му вече е стабилно и той може би ще бъде изписан още тази вечер.

Освен Пакс, който е осиновен от Джоли във Виетнам през 2007 г. на тригодишна възраст, тя и бившият ѝ съпруг Брад имат още пет деца: Мадокс (22 г.), Захара (19 г.), Шайло (18 г.) и близнаците Нокс и Вивиен (16 г.). Джоли осинови Мадокс в Камбоджа през 2002 г., а по-късно и Захара в Етиопия през 2005 г., докато Шайло, Нокс и Вивиен са техни биологични деца. Пит по-късно се присъединил към нея в осиновяването на Мадокс и Захара през 2006 г. и на Пакс през 2008 г.

Инцидентът с Пакс се случва във време на напрежение между децата на Брад и Анджелина и техния баща. Източник съобщи за списание People, че Брад "практически няма контакт" с порасналите си деца. По-рано този месец стана ясно, че Шайло Джоли-Пит е подала молба за законно премахване на "Пит" от фамилията си. Източници близки до актьора тогава споделиха, че Брад е "наясно и разстроен" от нейното решение.

Пакс Джоли-Пит написа унищожително послание за Деня на бащата към Брад през 2020 г. В свое Instagram стори той сподели снимка на Брад, получаващ Оскар за ролята си във филма "Имало едно време в... Холивуд". Около снимката Пакс публикувал дълга тирада, посветена на звездата от "Боен клуб". "Честит Ден на бащата на този първокласен г*з! Ти отново и отново доказваш, че си ужасен и презрян човек", гласял постът.

"Нямаш никаква емпатия към четирите си най-малки деца, които треперят от страх в твое присъствие. Никога няма да разбереш вредата, която си нанесъл на семейството ми, защото не си способен на това."

Той добави: "Ти превърна живота на най-близките ми в постоянен ад. Може да казваш на себе си и на света каквото искаш, но истината ще излезе наяве някой ден. Така че, честит Ден на бащата, ти ш***н ужасен човек!!!"