Автор
Антония Михайлова

Неочакван ход: Анджелина Джоли търси помирение с Брад Пит

Анджелина Джоли иска да сложи край на съдебния спор с бившия си съпруг Брад Пит и настоява той да оттегли иска си, съобщи People.

60-годишният актьор съди Джоли, след като тя продаде за 67 млн. долара своя дял в общата им винарна „Шато Миравал" на руски бизнесмен, занимаващ се с производство на алкохол. Според Пит Анджелина е нарушила споразумението им, но тя твърди, че не са имали никакви уговорки.

Адвокатите на Джоли посочват, че Брад "се опитва да накаже и контролира Анджелина, като изисква наскоро удължено споразумение за неразкриване, за да прикрие личните си злодеяния, както и злоупотребата си срещу нея. Ако той не оттегли делото си, Анджелина няма да има друг избор, освен да събере необходимите доказателства, за да докаже неверността на твърденията му". 

Предполага се, че става дума за инцидент в самолет, който сложи край на брака им. Джоли твърди, че през 2016 г. по време на полет Пит е проявил насилие спрямо нея и едно от децата им - осиновения син Мадокс.

Според източници Пит също искал да подобри отношенията си с Анджелина, защото заради техните конфликти не може да вижда децата си. "Брад никога не си е представял такава дългогодишна борба и вражда. Той е готов да се откаже", твърди източникът.

Според него Пит искал да запази винарната заради децата им, като нещо, което могат да наследят и развиват. "Винарната Миравал беше нещо, което децата можеха да получат от него и да изградят живота си върху него, когато той си отиде. Но ако не го искат, няма смисъл", уточнява той.

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Вивиан, се отказа от фамилното име на баща си
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Вивиан, се отказа от фамилното име на баща си

Автор Ева Григорова

Анджелина Джоли и Брад Пит имат шест деца - осиновените Мадокс, Захара и Пакс, и биологичните Шайло, Нокс и Вивиен. Осиновените деца не поддържат контакт с Пит от дълго време и не искат да имат нищо общо с него. Възможно е влошените отношения с наследниците му да са главна причина Пит да се опита да се помири с Анджелина. Новината, че Шайло иска да се откаже от фамилното име Пит, беше сериозен удар за него. Това решение дойде малко след като Вивиен също изостави фамилията Пит.

Според близки на Анджелин съдебните процедури също не са леки за нея - актрисата наскоро е отслабнала значително.