Автор
Веселина Петрова

Нов скандал разтърси Англия: Принц Хари поискал Меган да бъде охранявана като кралица

Оше от първите дни, в които стана част от британското кралското семейство, холивудската актриса Меган Маркъл разчиташе на специален статут.

Заради нея бяха пренаписани брачните клетви, които съпругите на принцовете са изричали от векове, за нея беше променена процедурата за първото появяване на дете от кралското семейство пред публика, за нея Уиндзорите изглежда бяха готови на всичко. Но въпреки това Меган не хареса Великобритания и убеди Хари да се преместят в САЩ.

View post on Instagram
 

В момента кралското семейство преминава през труден момент. Двама от неговите членове са тежко болни. Крал Чарлз Трети и принцеса Кейт се лекуват от рак. Хари и Меган могат да помогнат на кралското семейство, защото все още са обичани от милиони британци. Според някои източници, двойката е готова да се върне във Великобритания. Но също така поставя и почти невъзможни условия, за да го направи.

View post on Instagram
 

Както казва източник, близък до кралското семейство, пред Page Six, Хари заявил на семейството си, че ще доведе Меган и децата в Лондон само, ако жена му бъде охранявана като кралица.

Херцогът на Съсекс е много притеснен за семейството си. Хари все още вярва, че папараците са виновни за смъртта на майка му, принцеса Даяна. В същото време знае, че само кралят може да вземе такова решение, изключение от правилото.

По същество херцогът иска Меган да бъде под закрила на правителството 24/7. Дори принцесата на Уелс не е пазена така. Но Хари знае, че семейството му се нуждае от помощ, и вярва, че може да поиска всичко. дали ще го получи?