Автор
Теодор Муховски

Серина Уилямс успя да разсмее от сърце Хари и Меган

Меган Маркъл и Принц Хари посетиха Нигерия през май месец, с което разгневиха британската фамилия, защото бяха набедени, че правят "кралска обиколка" в Африка. След като през 2020 година двамата се преместиха да живеят в САЩ, на практика те не са работещи членове на кралското семейство. Въпреки това все още твърде много хора ги оприличават на кралски особи и се държат така с тях.

View post on Instagram
 

Един пресен пример за това е бившата тенис легенда Серина Уилямс. Преди няколко дни тя беше домакин на церемонията по връчването на наградите ESPY за спортни постижения, която се проведе в Долби Тиътър в Лос Анджелис.

"Всъщност сравнително често ми се случва да съм в една стая с истински кралски особи и тази вечер не е изключение. Принц Хари и Меган са тук, така че нека да ги поздравим", каза с гордост бившата световна тенисистка.

Уилямс помоли Хари и Меган "да не дишат прекалено шумно", за да не отвлекат вниманието от нейната вечер. На което, разбира се, семейство Съсекс се разсмя от сърце. Меган Маркъл и Серина Уилямс са приятелки от 2010 г., като тенисистката и съпругът ѝ Алексис Оханян присъстваха на сватбата на Меган и Хари през 2018 г.

Да си припомним, че след Олимпия, Уилямс и Оханян посрещнаха второто си дете, момиче на име Адира, което се появи на бял свят през август миналата година.

Принц Хари се тревожи за съпругата си Меган Маркъл
Принц Хари се тревожи за съпругата си Меган Маркъл

Самият принц Хари получи ESPY награда заради работата си със спортните игри за ветерани Invictus. Наградата му е на името на загиналия в Афганистан Пат Тилман, бивш играч по американски футбол.

Изборът точно на Хари за наградата предизвика остри реакции. Майката на Тилман Мери Тилман каза, че е шокирана "защо е избрана толкова противоречива и нееднозначна фигура".

Дъщерята на Серена Уилямс завладя червения килим на наградите ESPY (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

Дъщерята на Серена Уилямс завладя червения килим на наградите ESPY (снимки)

Автор Теодор Муховски