Автор
Ива Петрова

Ето как Меган Маркъл държи принц Хари под контрол само с един жест

Връзката между Меган Маркъл и принц Хари отдавна е обект на обществен интерес, като мнозина критикуват начина, по който Хари изглежда под контрола на своята съпруга.

След като се отказа от кралските си задължения в Обединеното кралство, за да живее в Северна Америка с Маркъл и децата си, някои смятат, че Хари се е отказал от твърде много. Експерт по езика на тялото дори е успял да идентифицира "жест на власт", често използван от херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл, когато е с принц Хари.

От първите си публични появи принц Хари и Меган Маркъл постоянно се държат за ръце - жест, рядко наблюдаван сред кралските двойки. Това държане за ръце продължава да бъде често срещана гледка, когато двамата са заедно.

Съществува разбира се и противоположното мнение. Според експерта по езика на тялото и знаменит екстрасенс Инбаал Хонигман, това постоянно държане за ръце е искрено проявление на обич.

Хонигман обяснява, че постоянното държане за ръце, прегръдките и облягането един на друг на двойката показват истинската им привързаност, а не са само за камерите.

"Гледайки Хари и Меган, те определено са влюбени. Не са женени от толкова много години и са в много любящ етап на връзката си", обяснява Хонигман

"Така че постоянното им държане за ръце, прегръдки, облягане един на друг са прояви на обич, които определено са искрени, а не за камерите."

Дарън Стантън, експерт по езика на тялото и поведението, е забелязал друг жест, който Меган използва, за да покаже, че е "държи контрола".

Стантън, известен като "Човешкият детектор на лъжата" заради способността си да разкрива истини по време на полицейски разпити, обяснява, че увереността на Меган е нараснала, което води до по-често използване на жестове на власт спрямо съпруга ѝ.

"Меган е станала по-уверена, откакто се зае с повече проекти и начин да разберем това е чрез демонстрирането на повече жестове на власт на публични места", казва той пред Betfair Live Casino.

"Когато е с Хари, тя поставя ръката си на гърба му, което е сигурен знак, че се чувства, че тя контролира ситуацията."

"Меган се е научила много добре да поддържа силен зрителен контакт, друг жест на власт, дори с непознати. Това отново доказва нейната сила в свързването с хората без усилие, с редки случаи, в които се чувства неспокойна или нервна."