Автор
Ива Петрова

Принц Уилям бил "изкушен" от друга жена по време на раздялата си с Кейт Мидълтън - ето коя е тя

Принц Уилям е преследвал други жени по време на раздялата си с Кейт Мидълтън, скоро след възобновяването на любовта им, докато са учили заедно в Университета на Сейнт Андрюс в Шотландия, според кралски експерт.

Първоначално те се запознали в колежа Малбъро, преди отново да открият любовта си в университета. Въпреки това, след дипломирането и стартирането на техните кариери, принцът започнал да се пита дали техният съюз е правилен за него. Синът на крал Чарлз III се записал да служи като военен, докато настоящата принцеса на Уелс се преместила в Лондон, за да работи като купувач на аксесоари. Разстоянието станало прекалено голямо за Уилям, който поддържал контакт с приятелката си чрез 30-минутен телефонен разговор.

Твърди се, че след това той започнал да преследва Изабела Анструтър-Гоф-Калторп, която срещнал на почивка в Гърция, въпреки че тя не била особено ентусиазирана от идеята да се омъжи за член на кралското семейство.

"Въпреки че била необвързана по време на раздялата на Уилям и Катрин, Изабела очевидно не била склонна да стане приятелка на бъдещия крал", пише Робърт Джобсън в "Катрин, принцеса на Уелс", според Daily Mail. "Смятала, че това би ограничило перспективите ѝ за кариера като актриса."

"Това не охладило пламъка на Уилям: той отново се опитал да спечели Изабела, посещавайки я няколко пъти в семейния ѝ дом. Въпреки очевидното му увлечение, тя отхвърлила ухажванията му. Малцина биха могли да предвидят, че той ще се върне при Катрин - или че тя някога ще се съгласи да го приеме обратно..."

В крайна сметка Анструтър-Гоф-Калторп се омъжила за сина на Ричард Брансън, основателя на конгломерата Virgin, който предлага телевизия, интернет, самолетни полети и пътувания в космоса, с когото сега има две деца.

Междувременно принц Уилям се събрал отново с Мидълтън и двойката е създала три деца след сключването на брак през 2011 г., като бракът им се е развил в силна връзка, преминала през сериозни изпитания през годините, включително диагнозата ѝ с рак през януари.