Автор
Ева Григорова

Шок на Острова: Биограф описа семейство Виктория и Дейвид Бекъм като двулични и вулгарни

Биографът Том Бауер описва в книгата си семейство Бекъм като „вулгарни“ и „двулични“, а в частност Дейвид като неинтелигентен човек. С това той предизвика скандал на Острова. Вестник "Еър мейл" пише за това в статия, озаглавена "Другото кралско семейство" - рецензия на книгата.

Както се посочва в статията, "новата, неоторизирана биография на семейство Бекъм критикува тяхната вулгарност и осъжда сътрудничеството им с медиите, но не може да отрече тяхната власт". Виктория е представена като амбициозна жена от средната класа, която се преструва на "работническа класа" и е описана като "вулгарна скандалджийка".

Дейвид е представен като човек с ограничен интелект, който "никога не е прочел и една книга" през живота си, въпреки че има няколко книги, публикувани под негово име. За да подчертае това, авторът цитира футболиста: "Окончателно сме решили да кръстим Бруклин, но все още не знаем в коя религия". Когато Дейвид е попитан защо се е снимал с качулка с портрет на архитекта на Холокоста Адолф Айхман, той отговаря: "Не го познах".

Авторът на статията смята, че основният интерес на двойката е славата и успехът, от които Бекъм са "обсебени". Те са описани като нов тип британци: предпочитат да живеят в чужбина, подкрепят кралското семейство, но мразят данъка върху доходите. Те критикуват пресата, но същевременно я използват в своя полза. Бекъмови се държат като истински кралски особи: например на сватбата им, която се състоя в ирландски замък, имаше истински тронове.

Бауер пише в книгата, че Дейвид не е правил достатъчно щедри дарения, докато е бил посланик на УНИЦЕФ. В статията ги сравнява с Тейлър Суифт, която е известна с благотворителните си дарения за хранителни банки в градовете, които посещава по време на турнетата си. Това сравнение определено не е в полза на Бекъмови.

Преди тази статия за книгата "Къщата на Бекъм" се изписа много, като на страниците на "Ню Йорк Таймс" бяха публикувани предимно похвални отзиви, а много хора писаха за изневярата на Дейвид, на която е посветена част от книгата.

Дейвид и Виктория Бекъм сключват брак през 1999 г. и са смятани за една от най-силните двойки в шоубизнеса. Двойката има четири деца - трима сина и една дъщеря. 49-годишните Дейвид и Виктория често публично изразяват любовта си един към друг, особено по специални поводи като рождения ден на Виктория: тази година тя отпразнува 50-годишнината си с феноменално парти.

Истински приятелки: Ето как Виктория Бекъм помага на Кейт Мидълтън
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Истински приятелки: Ето как Виктория Бекъм помага на Кейт Мидълтън

Автор Ева Григорова