Автор
Антония Михайлова

Край на приказката: Джей Ло и Бен Афлек се развеждат официално

Любовният романс между Дженифър Лопес и Бен Афлек изглежда е към своя край. Звездната двойка вече е подписала документите за развод и процесът по раздялата продължава, след като последният им опит за помирение се провали, съобщава Daily Mail.

Документите за развода им „са финализирани, но все още не са предадени“, твърдят източници пред медията. Тази новина идва на фона на информацията, че Афлек е закупил нов имот на стойност 20,5 милиона долара.

Приятели на Дженифър Лопес посочват, че внезапната покупка на нов дом от страна на Афлек е била тежък удар за нея. Припомняме, че актьорът направи тази покупка само дни след като двойката обяви за продажба своето имение в Бевърли Хилс за 68 милиона долара.

Последният път, когато Джей Ло и Бен Афлек бяха заснети заедно, беше на 30 март. Оттогава те прекараха лятото разделени - докато Дженифър се наслаждаваше на слънцето над източното крайбрежие, Бен предпочете Лос Анджелис. Дори втората годишнина от сватбата си на 16 юли двамата прекараха в различни градове.

Още един удар за Джей Ло: Новото имение на Бен Афлек за 20 милиона долара е точно до дома на Дженифър Гарнър
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Още един удар за Джей Ло: Новото имение на Бен Афлек за 20 милиона долара е точно до дома на Дженифър Гарнър

Автор Ева Григорова

Слуховете за брачните им проблеми започнаха да се разпространяват още през май, когато източник, близък до двойката, издаде, че Бен се е преместил в жилище под наем за 100 000 долара, както и че двойката е решила да продаде своя „дом на мечтите“.

Лопес и Афлек си казаха заветното "Да" в Лас Вегас на 16 юли 2022 г., а по-късно, през следващия месец, отново се врекоха във вярност един на друг на пищна церемония в Джорджия.