Автор
Ива Петрова

На 55 ли: Джей Ло зашемети феновете със секси селфи по бански (Снимка)

Дженифър Лопес за пореден път демонстрира прословутия си сексапил в социалните мрежи. Тя едва не се разголи пред феновете си, а поводът е рожденият ѝ ден.

На 24 юли, когато латинодивата навърши 55 години, тя публикува кадър, на който позира в разголен бял бански.

View post on Instagram
 

"Това съм аз... сега", написа певицата към селфито и скорострелно събра над половин милион харесвания.

Банският костюм прилича на този, който Лопес носеше по време на неотдавнашната си ваканция в Италия. Като се има предвид, че аксесоарите ѝ също съвпадат с тези на ваканционните ѝ снимки, вероятно звездата от "Атлас" е направила снимката в някакъв момент по време на пътуването си.

View post on Instagram
 

През юни пък папараци уловиха актрисата и певица да се излежава на яхта, където се наслаждаваше на морската гледка в приятна компания.

По-рано същата седмица Лопес беше заснета на лодка, а коремната ѝ преса беше на показ в кремаво горнище и многоцветни къси панталони. Тя носеше и златни слънчеви очила и чанта на Christian Dior.

Изумително: Дженифър Лопес твърди, че не е използвала ботокс, но лицето ѝ не се е променило от 1990 г.
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Изумително: Дженифър Лопес твърди, че не е използвала ботокс, но лицето ѝ не се е променило от 1990 г.

Автор Ева Григорова

Джей Ло отпразнува рождения си ден на 20 юли, събота, с няколко дни по-рано. Съпругът ѝ - Бен Афлек, видимо не присъстваше на партито.

Звездната двойка сключи брак по време на церемония в тесен кръг в Лас Вегас през юли 2022 г. Този месец двамата отпразнуваха две години брак, но според американските таблоиди са прекарали деня разделени един от друг.

View post on Instagram