Автор
Антония Михайлова

Гадателка на Таро: Доналд Тръмп ще промени хода на историята и света

На 21 юли стана известно, че Джо Байдън се е оттеглил от президентската надпревара и засега единственият напълно ясен кандидат остава Доналд Тръмп. Най-вероятно изборът на Демократическата партия за негов представител ще падне върху настоящия вицепрезидент на САЩ - Камала Харис. На този етап вотът на американците накланя в значитена полза на Доналд Тръмп. А това означава, че 45-ият ръководител на Белия дом държи всички карти в свои ръце.

Астрологът и таролог Юлия Лифанова се заема със задачата да разгледа ситуацията с изборите на колодата Таро - Свещено наследство, създадена от италианските майстори на Tarocco Studio. Неговата особеност е в историческите илюстрации, което дава възможност да се правят изчисления на политически и световни политически ситуации.

Ще бъде ли Доналд Тръмп президент на САЩ?

Първият въпрос, който тарологът задава на колодата, е свързан с резултата от изборите. Всички аркани показват, че победата най-вероятно ще бъде спечелена от жена, тъй като оформлението се състои от Двете пентакли, Кралицата на жезлите и Справедливостта. Вероятно голяма част от гласоподавателите ще гласуват за опонента на Тръмп, който ще бъде жена.

Какво в крайна сметка ще направи Доналд Тръмп с отношенията с Русия?

Тъй като, съдейки по таро прогнозата, Доналд Тръмп няма да бъде президент на САЩ, Лифанова решава да провери какви действия ще предприеме той във връзка с политическите отношения с Русия. Бъдещата картина се разкрива с ласото на кулата, което говори за унищожение, внезапен импулс, който ще бъде свързан с предложение или дори някакъв малък подарък за Руската федерация. Според Страницата на пентаклите, това може да е нещо като финансово споразумение, което ще засегне транспорта или логистиката между държавите.

Мелания и Иванка блеснаха на сцената: Силна семейна подкрепа за Доналд Тръмп
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Мелания и Иванка блеснаха на сцената: Силна семейна подкрепа за Доналд Тръмп

Автор Ева Григорова

В същото време, съдейки по отговорите на картите в разреза на тестето, Тръмп няма да общува директно с Русия. Кралицата на мечовете на разреза на тестето е над императора - той ще изпрати жена като посредник, която ще общува вместо него. Да, може би това ще промени хода на историята и отношенията с Русия, но отвън това ще бъде нещо незначително.

Очевидно е, че Тръмп няма да е под прожекторите на политическата сцена, тъй като предложенията му ще бъдат незначителни, а основната необходимост от разрешаване на отношенията с Русия ще бъде продиктувана от желанието да се „успокоят“ тези проблеми, които са изгодни конкретно за Съединените щати. Според гадателката Тръмп няма да се концентрира върху отношенията с Русия – усеща се, че ще има нещо, което ще загрижи Тръмп много по-сериозно и вероятно това може да е свързано с темата за справедливост. Това предполага, че той може отново да бъде разследван и подложен на съдебни дела.