Автор
Кристина Кирова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Време е за астрологичната ни любовна прогноза за новата седмица и да разберем какво ще се случи на всяка зодия. Някои ще срещнат човек, който бързо ще превземе ума им, а други ще предприемат важна промяна в романтичните отношения.

Овен

Скъпи Овни, тази седмица ще трябва да бъдете търпеливи в любовта. Всичко ще се нареди, точно както искате, стига да бъдете разумни и да не прибързвате.

Телец

Скъпи Телци, през следващите дни ще бъдете открити, ще споделяте чувствата си, което ще ви донесе положителни промени в любовта. Ще почувствате много силна привързаност, очакват ви много романтични моменти.

Близнаци

Скъпи Близнаци, ще бъдете изпълнени с енергия и щастие в любовта. Звездите ви предизвикват да излезете от зоната си на комфорт и ще бъдете много приятно изненадани от промяната, която ви предстои.

Рак

Скъпи Раци, ще ви се случат наистина забележителни събития в любовта през новата седмица. Очакват ви невероятни приключения, само трябва да отворите сърцето си и да ги приветствате.

Лъв

Скъпи Лъвове, през новата седмица можете да очаквате само най-доброто в любовта. Всичко при вас ще върви като по вода, ще имате много щастливи мигове и една много сладка изненада.

Дева

Скъпи Деви, през следващите дни ще имате възможността да споделите чувствата си, да предприемете важна крачка в любовта. Звездите ви подсказват единствено да бъдете търпеливи, защото хубавите неща се случват бавно.

Везни

Скъпи Везни, всичко ще бъде толкова лесно, гладко и сладко в любовта за вас тази седмица. Ще получавате, каквото поискате и на мига. Ще летите от щастие.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, през следващите дни ще бъдете спокойни по отношение на любовта. Ще успеете да постигнете баланс и хармония в отношенията, разбира се няма да ви липсва и страст.

Стрелец

Скъпи Стрелци, звездите ви предизвикват тази седмица да пуснете детето във вас да се покаже и да бъдете по-игриви, освободени и да позволите да ви поглезят. Това ще даде съвсем различна енергия на любовния ви живот.

Козирог

Скъпи Козирози, следващите дни са подходящи да си направите план за бъдещето ви в любовта. Ще усетите романтична тръпка, някой ще грабне вниманието ви неочаквано.

Водолей

Скъпи Водолеи, предстоят ви горещи приключения в любовта през новата седмица. Ще усетите наистина разтърсващи емоции, ще се чувствате провокирани да действате аткивно, очакват ви интересни дни.

Риби

Скъпи Риби, вие сте на прага на голяма промяна в любовта. Ще почувствате импулс да потърсите щастието си, което ще доведе до нови срещи, горещи преживявания и ситуации, които ще се отразят на бъдещето ви в романтично отношение.