Автор
Кристина Кирова

Ужасяващата истина зад поведението на Меган: тя е неосъзнат нарцисист и вярва, че е жертва

Меган Маркъл отново напомни за себе си, след като в неделя, точно на рождения си ден (4 август) излезе първото ѝ интервю, съвместно с принц Хари от 3 години насам. Припомняме ви, че последната им обща изява бе разговорът им с Опра Уинфри през 2021 г., който преобърна живота в британското кралско семейство и създаде безмилостно напрежение във фамилията.

Този път Меган беше много по-обрана, но отново не пропусна да напомни, че е в ролята на жертва, че е обмисляла самоубийство и че е много притеснена за децата си, знаейки опасностите, които виреят в интернет пространството. Двамата с Хари отново обявиха поредната си кампания, която ще бъде фокусирана върху менталното здраве, за да помогнат на децата и възрастните, които имат суицидни мисли. Дотук добре. Но зад всяко действие на Меган се крие една тъмна истина - нейният нарцисизъм и способността ѝ да сочи с пръст, да влиза в ролята на жертва.

Меган Маркъл
Меган Маркъл

Авторът и специалист по нарцисизъм H.G. Tudor публикува видео в Youtube, посветено на поведението на Маркъл, като той подробно обяснява защо тя е непоправим нарцисист.

"Светът трябва да знае това. Тя се изправи, за да разкаже на целия свят как ТЯ е била засегната с оправданието, че започва кампания, с която да помогне на деца. Колко е грижовна и добра, но и колко е страдала, заради другите", казва HG Tudor.

Той припомня как Меган е докарала принцеса Кейт до сълзи в дните преди сватбата ѝ с Хари, заради облеклото на принцеса Шарлот и как Маркъл е искала протоколът да бъде нарушен. Но в интервюто пред Опра херцогинята на Съсекс отново се представи за жертва и обърна ситуацията.

И въпреки че Меган упорито отрича да е тормозила, когото и да е в кралското семейство, всъщност има много доказателства в полза на обратното. Авторът припомня, че няколко дългогодишни служители, работили за кралското семейство десетилетия наред, са напуснали именно заради Маркъл и системния ѝ тормоз над тях. Включително личният ѝ асистент напусна точно 6 месеца, след като Меган стана законна съпруга на Хари, обляна в сълзи.

Личният секретар на херцозите на Съсекс преживяла истинско психическо насилие, след като нищо, което правела, не било достатъчно добро за тях.

Меган Маркъл показа завидни танцови умения
Меган Маркъл показа завидни танцови умения
GettyImages

HG Tudor споменава и за жестокия тормоз, който настъпи, след като Кейт Мидълтън изчезна от публичното пространство в началото на годината. Преди самата тя да съобщи, че това се дължи на коремна операция, която е претърпяла, а след това сподели и че е била диагностицирана с рак, в медиите се появяваха всякакви ужасни конспирации за нея и здравето ѝ. И авторът пояснява, че семейство Съсекс не са направили нищо за да спрат онлайн нападките, идващи от техните поддръжници и с това мълчание са допринесли за това тормозът да продължи над кралското семейство. Зад повечето фалшиви новини, в които се твърдеше, че Кейт е жертва на домашно насилие, че се развежда с Уилям и дори, че не е сред живите, са били подписани с хаштаг #антуражанасъсекс - група от тролове, които правят всичко, за да нападат кралското семейство, да разпространяват омраза и да говорят срещу всеки, освен Меган и Хари. Което е още едно свидетелство за ужасяващата война, която Меган води най-вече с Кейт.

Авторът обръща внимание и на рекламата в социалните мрежи на конфитюрите, които Меган пусна на пазара преди седмици. Едно от лицата, които Маркъл е ангажирала е Криси Тейгън, която преди време нашумя с нападателните си изказвания в Туитър, дори и срещу деца. Любопитното е, че Меган иска да защити децата от интернет опасности, а Криси, която е обиждала подрастващи в интернет, е ангажирана да рекламира продукта ѝ.

Готви се за триумф: През 2025 г. Меган Маркъл ще празнува победата си над британското семейство
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Готви се за триумф: През 2025 г. Меган Маркъл ще празнува победата си над британското семейство

Автор Антония Михайлова

Истината е, че Меган подкрепя тормоза, но винаги е жертва. Тя има група от поддръжници, които тя окуражава да продължават тормоза.

"Всичко, което прави и кампанията ѝ са само за да привлече фокуса върху себе си. За да подхрани нарцисизма си, игнорирайки собственото си нападателно поведение и психическия тормоз, който упражнява над другите. Тя е истински заслепена от собствения си нарцисизъм", казва HG Tudor.