Автор
Пепа Попова - Пепита

„По-влюбена, отколкото когато се срещнахме за първи път“: Виктория Бекъм позира за австралийския Vogue и разказа за връзката си с Дейвид

Виктория Бекъм се превърна в героиня на новия брой на австралийската версия на Vogue.

Звездата участва във фотосесия на Дан Джаксън и пробва няколко визии, за чието създаване помогна стилистката Кристин Сентенера. Виктория се появи на страниците на списанието в тоалети от марките Prada, Burberry, Rick Owens и, разбира се, Victoria Beckham, както и бижута от Tiffany & Co. и Cartier. Освен това 50-годишната Виктория разказа за връзката си с 49-годишния си съпруг Дейвид Бекъм, как успява да съчетава работата и семейството, и гордостта си от децата си. А интервюиращият беше австралийската актриса Никол Кидман. В разговор с Кидман Виктория призна, че все още е влюбена в съпруга си:

Може би съм дори по-влюбена в него, отколкото когато се срещнахме за първи път.“

View post on Instagram
 

Пош Спайс призна, че наистина обича да прекарва времето си с Дейвид, защото много се смее с него и винаги се подкрепят.

Празнувахме нашата 25-та годишнина от сватбата и аз казах на децата: „Много обичам баща ви, подкрепям го и искам той да бъде най-добрата версия на себе си и той прави това за мен.“ Децата виждат това“, каза Виктория.

Тя отбеляза, че е много благодарна на себе си за решението, което някога е взела да не жертва кариерата си и да продължи да прави това, което ѝ носи удоволствие, а именно: да вдъхва увереност на жените чрез мода и красота. Виктория сподели, че се е научила да бъде благодарна за неща, които преди са я дразнели. Например това, че медиите ѝ създадоха образ на студена красавица, която никога не се усмихва. Първоначално това не ѝ харесва, защото в живота тя изобщо не е такава, но в крайна сметка именно този образ ѝ помага да стане успешна в модната индустрия.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Бекъм се спря и на популярен момент от документален филм за нейния съпруг. В този епизод Виктория говори за това, че не е израснала в лукс, защото родителите ѝ са обикновени представители на средната класа, но Дейвид чува жена си и я принуждава да признае, че кара Ролс-Ройс до училище. В разговор с Кидман Виктория обясни, че изобщо не лъже, когато говори за детството си. Просто в един момент баща ѝ отворил собствен бизнес и веднага щом започнал да носи пари, той си купил Ролс-Ройс. В същото време Виктория продължила да ходи в обикновено училище и дори помолила баща си да я закара там със стария ван, за да се „впише“.

View post on Instagram
 

Виктория не пропусна да спомене и четирите си деца - синовете Бруклин, Ромео и Круз и дъщерята Харпър. Бекъм каза, че тя и Дейвид много се гордеят с децата си, защото са израснали мили, сладки, скромни, забавни и трудолюбиви. Сега двойката чувства, че навлиза в нов етап от живота, тъй като децата им са пораснали и „семейното гнездо“ е започнало да се изпразва. Дори 13-годишната Харпър има свой собствен социален кръг, до който родителите ѝ нямат достъп, въпреки факта, че Виктория и Дейвид имат много близки отношения с нея

View post on Instagram