Автор
Ева Григорова

Не си личеше: Ергенът Алек бил любител на вицовете, даже ги колекционирал

Ергенът Алек Младенов, който стана печално известен, след като остави двете финалистки в предаването да го чакат край гръцкото море, докато той се прибира с майка си към България, се оказа любител на вицовете.

Ергенът Алек Младенов
Ергенът Алек Младенов
Instagram

В скорошно интервю той призна, че е: "фен и колекционер на вицове. Доколкото ми ги помни главата…" Това е доста странно, имайки предвид факта, че Алек не успя да разведри напрегнатата атмосфера в имението с виц или с обикновена смешка. Точно обратното - дори в най-интимните моменти пишман ергенът слушаше наставления посредством слушалката в ухото си. Така че дори да е разказал виц, то той е бил от колекцията на редакторите, които говориха в ухото му, а не от неговата.

Алек
Алек
Instagram

В интервюто пред "Код фешън" Младенов се обяснява в любов на приятелката си - адвокатката Царина Рускова, с която се показва по светски събития от известно време. Той твърди, че двамата се намерили след края на злополучното предаване на авто събитие, защото са любители на високите скорости. Юристката е по-голяма от Младенов и доста имотна.

"Най-вълнуващият човек, който някога съм срещал. Душата до мен, която обичам, Царина Рускова", споделя Ергенът.

Ексклузивно: Алек показа жената до себе си, истинско копие на Маги (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ексклузивно: Алек показа жената до себе си, истинско копие на Маги (снимки)

Автор Ива Петрова