Автор
Ева Григорова

Слуша и изпълнява: Сашо Кадиев тръгна на уроци по танци за сватбата с Ивелина

Колкото повече наближава датата на сватбата на Александър Кадиев и Ивелина Чоева, толкова повече напрежението между двамата се засилва. И те никак не крият, че са под пара и все по-често се случва да се поскарат, подтикнати от желанието всичко да бъде перфектно. Като основното действащо лице по организацията, очаквано, е Ивелина.

Но от друга страна и двамата подхождат към напрежението с чувство за хумор и след като се сдърпват, успяват и да се посмеят на нелепите си спорове. Преди време Кадиев се "оплака" в национален ефир, че Ивелина е пожелала двамата да имат първи сватбен танц, на което той се запънал, тъй като не е от най-пластичните хора. В крайна сметка обаче е решил да преглътне мнението си и просто да направи бъдещата си съпруга щастлива. И ето че моментът настъпи и двамата вече са преминали първи си урок по танци.

Това стана ясно от последното стори на Ивелина, на което се вижда, че Кадиев е капнал от умора, а тя е радостна, че има шанс да се справят добре с първия си сватбен танц. Тя дори издаде, че в хореографията е включена и поддръжка, което определено усложнява положението на актьора, но какво ли не правим за любовта. Двамата също така издадоха, че Ивелина се скарала на Сашо, тъй като той си позволил да ѝ направи забележка за часа на изнесения ритуал, при което моделката избухнала, че само тя се занимава с организацията. Но в крайна сметка Кадиев се оказал прав.

View post on Instagram