Автор
Антония Михайлова

Дъщерята на Моника Белучи призна за аферата си с актьора Саул Нани (Снимки)

19-годишната Дева Касел се появи в света на модата само преди няколко години, но вече успя да го покори. От ранна възраст най-влиятелните дизайнери канеха красивата девойка да участва във фотосесии за техните марки, въпреки че строгата ѝ майка Моника Белучи дълго време беше против.

Тогава италианската секс икона не криеше, че иска дъщеря ѝ да избере различен от нейния път. Но още на 16-годишна възраст Дева помоли майка си да ѝ позволи да се снима във филм и тогава Моника вече не можеше да ѝ откаже.

View post on Instagram
 

Сега Дева редовно се снима за модни издания и се появява на модния подиум, но пробва силите си и във филми. Заради натоварената си програма красавицата дори трябваше да отложи влизането си в университета. А само преди няколко месеца Дева си хвана гадже.

Заедно с италианския актьор - Саул Нани, за първи път Касел се появи публично по време на Седмицата на модата в Париж 2024. Тогава на шоуто на Dior погледите на всички гости бяха насочени към тях. Влюбените все още са заедно и, съдейки по снимките в социалните мрежи, много щастливи.

View post on Instagram
 
Приказната Дева Касел смая всички на италианския подиум (Снимки)
МОДА
Автор Антония Михайлова

Приказната Дева Касел смая всички на италианския подиум (Снимки)

Автор Антония Михайлова

Наскоро Дева сподели и романтичнен фотос с избраника си. На него влюбените се наслаждават на компанията си един на друг край брега на морето. На кадъра момичето целува своя любим на фона на красив морско-планински пейзаж.

Саул Нани е с 6 години по-голям от Дева Касел, а двамата наистина изглеждат очарователна двойка.