Автор
Веселина Петрова

Още един служител на Меган напусна шест месеца след като постъпи на работа

Забелязали ли сте, че хората, които работят за принц Хари и съпругата му Меган Маркъл не се задържат дълго? Първо се разшумя за бавачките, които напускаха работата си доста скорострелно. А сега става ясно, че Джош Кетлър, който трябваше да „преведе Хари през следващия етап от живота му“, не е бил на работа повече от три месеца.

Интригите около семейство Съсекс май продължават.

Говори се, че решението е сериозен удар за Хари и съпругата му Меган, тъй като Кетлър трябваше да ги придружи по време на обиколката им в Колумбия, която започва тази седмица. Пътуването вече беше критикувана от кралски експерти като твърде опасно.

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл

През май Кетлър се присъедини към Хари по време на посещението му в Лондон, за да отпразнуват десетата годишнина от Invictus Games - спортно събитие, организирано от принца. Началникът на кабинета беше видян да влиза в катедралата "Сейнт Пол" с херцога за годишнината, на която присъстваше и чичото на Хари - Ърл Спенсър.

По-късно същия месец Кетлър стана ключова фигура в тридневната обиколка на херцога и херцогинята на Съсекс в Нигерия, когато Хари се срещна с официални лица в западноафриканската държава.

Твърди се, че ролята му в това посещение е била знак за скорошното му напускане.

View post on Instagram
 

Според някои наблюдатели 18 човека от персонала на кралските особи вече са в графата "бивши". Един бивш служител на двореца каза пред Daily Mail, че на Хари и Меган им е било изключително трудно да намерят някой, който да се присъедини към екипа им.

Източникът на "Дейли мейл" коментира, че е показателно, че нито един бивш служител не би поел отново работа в това семейство. И не става въпрос за случайно наети хора, а за хора, които преди това са работили за високопоставени личности.

Думите му се потвърждават от факта, че Кетлър преди това е работил за престижната компания за медицинско оборудване Cognixion.

Меган не може да намери служители за своята марка хранителни продукти, а наскоро стана ясно, че в тях са били открити опасни съставки... Явно бизнесът на семейството не върви в желаната посока.