Автор
Ева Григорова

Европейско лято: на яхта за 485 милиона долара - Джеф Безос в компанията на Леонардо ди Каприо, Кейти Пери и Орландо Блум

Джеф Безос се глези с известните си приятели на борда на своята мегаяхта за 485 милиона долара.

Миналия уикенд 60-годишният милиардер беше сниман в Сардиния, заедно с годеницата си Лорън Санчес, Кейти Пери, Орландо Блум, Леонардо ди Каприо и модела Витория Черети.

Компанията слезе на брега с една от малките лодки на Безос, за да обядва в луксозен морски курорт, преди да се върне обратно към мегаяхтата.

Той бе облечен удобно за вечерята, типично за него, носеше сини шорти, черна тениска с яка и слънчеви очила.

54-годишната му годеница, както винаги, бе заложила на дантелена рокля с дълбоко деколте, облечена върху бански. Двамата с Безос се разходиха боси по плажа.

Леонардо ди Каприо и Джеф Безос са „наистина близки приятели“ от години, разкрива източник на Page Six. Те често са заедно на почивки. Гаджето на Лео също изглеждаше в добри отношения с милиардерската двойка.

Италианската красавица Витория Черети бе облечена в черно-бяла пола с животински щампи и бял потник, носеше цветна чанта, изящни слънчеви очила и черни сандали с каишки.

Орландо Блум пък се хвърли първи във водата, без да се притеснява от коремчето си, което се подаваше от бялата риза. Неговата годеница Кейти Пери впечатли с мини рокля, розови слънчеви очила и огърлица от миди.

Мегаяхтата бе завършена миналото лято, като до голяма степен се смята за най-високата ветроходна яхта в света, с височина 70 метра. Луксозният кораб има три външни палуби, два плувни басейна, кино, няколко салона и множество бизнес зони.

Трите семейства живеят на пълни обороти своето „Европейско лято“.

Звезден блясък: Робърт де Ниро и Джеф Безос заведоха половинките си на среща в Белия дом (СНИМКИ)
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Звезден блясък: Робърт де Ниро и Джеф Безос заведоха половинките си на среща в Белия дом (СНИМКИ)

Автор Теодор Муховски