Автор
Евелин Попадийна

Хит през есента: 5 чифта обувки, които трябва да имате

Вече сме в края на лятото и модните експерти мислят за есента. Имаме още седмица-две, в които можем да носим чехли, джапанки, сандали, какво обаче правим след това? Е, както казахме, има хора, които мислят за това. Ето кои пет чифта обувки задължително трябва да присъстват в гардероба ви през есен 2024:

Ботуши с квадратен връх
Ботушите с квадратни пръсти и през този сезон остават хит. Ако миналата есен сте направили такава покупка, то не се колебайте да ги носите и тази. Те придават елегантност на визията, а в същото време съчетават удобство и комфорт. Те са перфектни както за офиса, така и за вечерни излизания. Лесно се съчетават с дънки, поли и рокли.

Кецове на платформа
Тази тенденция се появи през пролетта, може би заради комфорта и лесното създаване на тоалети, ще е хит и през есента на 2024 г. Тези кецове са страхотни за града, съчетават се както с елегантен костюм, така и с дънки, спортни дрехи, та дори и рокли.

Високи ботуши – чорап
Високите ботуши тип чорап отново са на върха на модните тенденции. Те подчертават стройните крака и изглеждат перфектно с поли и рокли. Моделите от велур и кожа, както и с различни текстурирани елементи, ще станат фаворит на сезона.

Мокасини с масивна подметка
Мокасините с масивни подметки придават дързост и елегантност на визията. Могат да се носят както с бизнес костюми, така и с рокли, дънки и поли, като придават елегантност към всеки тоалет.

Каубойски ботуши
Тази есен каубойските ботуши спечелиха сърцата на модните критици, стиловете от 70-те и 90-те, с акцент върху текстурирани материи и животински принтове, ще са супер популярни. Съчетават се перфектно с палта, класически панталони и дори бохо рокли.

Колекция Haute Couture на Schiaparelli: Почит към способността на феникса непрекъснато да се преоткрива
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Колекция Haute Couture на Schiaparelli: Почит към способността на феникса непрекъснато да се преоткрива

Автор Пепа Попова - Пепита