Автор
Антония Михайлова

5 ритуала по време на Суперлуната във Водолей тази нощ за привличане на любовта

Тази нощ - 19 август, ще наблюдаваме първата Суперлуна за 2024 г. В България тя ще достигне максимална осветеност в 21.26 ч. Суперлуната е пълнолуние, което настъпва, когато Луната е най-близо до Земята в своята орбита, наречена перигей. В резултат, тя изглежда до 30% по-голяма и 15% по-ярка от обичайното.

Тази Суперлуна е изевстна още като синя и е първата от четирите последователни суперлуни през 2024 г. Тя ще изглежда пълна в небето в продължение на цели три дни, предлагайки ни рядко и внушително астрономическо шоу.

Влиянието на това забележително пълнолуние ще се усеща също три дни преди и след неговия апогей и ще бъде един от най-енергийните периоди на месеца. По това време ще са възможни драматични промени в много сфери на живота, включително любовта.

Ретроградният Меркурий, преминаващ по същото време, ще ви помогне да намерите и преодолеете препятствията по пътя към желаната цел. А тези 5 ритуала ще ви улеснят да не пропуснете уникалната възможност да промените живота си към по-добро!

1. Обърнете се към технологиите

Водолеите, управлявани от Уран, обичат иновациите и промяната. Те са пламенни привърженици на технологичния прогрес. Опитайте да запишете чертите на желания от вас партньор в бележки на телефона си - не пестете детайли! Колкото по-подробно е описанието, толкова по-голяма е вероятността за успех на ритуала.

Можете дори да опитате да посочите кодова фраза или специална дума, чрез която можете да разберете, че този човек е дошъл при вас, благодарение на ритуала.

2. Откажете се от старите вярвания

Ако мечтаете за нова глава в живота си, която ще бъде изпълнена с любов, ще трябва да се откажете от старите си навици. Те са като котва, която ви пречи да продължите напред. По време на ретрограден Меркурий обърнете внимание на същия тип препятствия, които стоят на пътя ви и от които трябва да се отървете.

Опитайте се да запишете на лист мислите и страховете си, от които бихте искали да се отървете и изгорете този лист. Запомнете правилата за безопасно боравене с огън!

3. Обградете се с приятна енергия

Ако планирате да извършите ритуал за привличане на любов в живота си, не позволявайте на отрицателната енергия да отнеме силата ви в този ден!

Вечерта на пълнолунието прекарайте сами, занимавайки се с неща, които ви носят положителни емоции. Една изпълнена с творческа дейност вечер ще бъде особено продуктивна.

Наистина работят: 5 шамански ритуала за отключване на сексуалната енергия
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Наистина работят: 5 шамански ритуала за отключване на сексуалната енергия

Автор Евелин Попадийна

4. Фокусирайте се върху себе си

Августовската суперлуна е време да обърнете внимание на себе си и нуждите си. Понякога отделяме твърде много време на други хора, пренебрегвайки собствените си нужди. Детокс от социалните медии за вечерта ще ви помогне да се концентрирате по-добре върху желаната цел.

Не се страхувайте да опитате медитация сами - това ще ви помогне да подредите онези мисли, от които може би несъзнателно сте бягали от дълго време.

5. Влезте в света на мечтите

Ако обичате да се губите в мислите си, това е добра новина за вас! Вашите фантазии и желания може да се сбъднат по-бързо, отколкото планирате, благодарение на Пълнолунието във Водолей.

Преди да си легнете, си представете, че вече сте срещнали самата любов на живота си. Опитайте се да усетите докосването на бленувания човек, представете си външния му вид и отношението му към вас.