Автор
Антония Михайлова

Когато мълчанието е злато: 7 неща, които мъжете не трябва да знаят за жените

Всяка от нас има право на своите малки женски тайни. А като се има предвид, че жените са отговорни за емоционалния мир, хармония и спокойствие в семейството, понякога пазенето на тайни е не просто наше право, а и задължение. Нека поговорим обаче за онези неща, които е по-добре да не се споделят най-вече с по-лесно раздразнителните представители на силния пол.

Истинската стойност на новата ви чанта, обувки или дрехи

Още от пръв поглед партньорът ви би могъл да предположи, че са скъпи, но не е необходимо да знае подробностите. Ако постоянно му казвате за това, той може да си помисли, че намеквате за желаната финансова помощ от негова страна и да започне да се муси всеки път, когато искате да си купите нова придобивка. Затова по-добре запазете изчисленията за себе си.

Колко коктейла сте изпили снощи

Няма нужда да влизате в обяснения какви точно напитки сте консумирали - алкохолни или безалкохолни. Нека това бъде вашата тайна, която приятелите ви, с които сте пили, няма да издават. Дръжте впечатлителния си господин далеч от тази информация. Да, споделянето на любим коктейл в социалните мрежи винаги е популярно в мрежите, но това едва ли ще добави точки към връзката ви.

Козметични и други процедури за подобряване на външния вид

Не казвайте на партньора си колко усилия сте положили, за да бъдете привлекателна за него. Той вече трябва да ви смята за идеален. Не претоварвайте човека с ненужна информация.

Какво мислят близките ви за него

Ако се стремите към силна и дълготрайна връзка, тогава е по-добре да запазите някои неща в тайна. Това важи и за мненията на вашите приятели и семейство за избраника ви. С най-добри намерения (с които, както знаем, е постлан пътят към ада), те ще се опитат да ви отворят очите за очевидните и измислени недостатъци на партньора ви. Спокойно им кажете, че познавате човека по-добре от тях и ги помолете да не се месят в личния ви живот. А пък това какво те мислят за него, дори и да е позитивно, по-добре заключете през девет врати в десета.

Какво мислите за майка му

Това е сто процента табу. Ако пък решите да кажете нещо по адрес на жената, родила любимия ви на бял свят, тогава заложете само на хубави неща! Майка и приятелката са вечни съпернички за сърцето на мъжа. Дори и да има тя в характера си "трески за дялане", опитайте се да намерите привлекателните черти в нея и да разчитате на тях в комуникацията. А ако нещо не се получи, просто се отдалечете, за да намалите негативизма до минимум и да осигурите спокойствие на вашия любим мъж.

Ако една жена зададе този въпрос на мъж, това показва нейната ниска интелигентност
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Ако една жена зададе този въпрос на мъж, това показва нейната ниска интелигентност

Автор Веселина Петрова

Колко много искате да отслабнете

Останете си на пиедестала на съвършенството в очите на вашия мъж. Можете да обсъдите желанието си за загубата на тегло с приятелките си, но не го правете в никакъв случай с него. Така или иначе в днешно време има тенденция към по-снизходително отношение към пълните дами - снимки на макси модели редовно се публикуват на кориците на известни модни списания и сайтове. Ако това обаче не ви утешава и вие, като по-голямата част от момичетата, искате да отслабнете, направете го тихо. В противен случай рискувате да привлечете ненужното внимание на партньора си към проблем, за който той може дори да не е подозирал, обичайки ви такава, каквато сте.

Колко пари спестявате

Всеки човек спестява пари за нещо. Няма нужда да говорите за това. Нека това бъде приятна изненада за него, когато се окаже, че имате нужда от пари за нещо смислено и значимо.

Това е и въпрос на лична безопасност, защото винаги е имало, има и ще има такива представители на силния пол, които все ще се опитват да живеят за сметка на нежната си половинка. Ето защо мълчанието в този случай е наистина злато.