Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци - стойте далеч от стреса, Скорпиони - направете добро дело

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето, затова трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на децата и любимите хора. Може да се откажете от самоограниченията и открито да се радвате на живота във всичките му проявления.

Овен – На сцената излизат нови размисли и други съображения за първия знак от зодиака. Ще разгледате по-добре някои реалности, като преразгледате и подобрите своите преценки и позиции, за да не изпадате в безполезни спорове, тоест никога да не придавате твърде голямо значение на това, което няма такова.

Телец – Добре е да стоите далеч от стреса и усложненията от всякакъв вид и степен. Венера ще ви попречи да бъдете прекалено оптимистични или прецизни, всявайки у вас чувство на неудовлетвореност, незаинтересованост към всяко нещо или предложение.

Близнаци – Не се заблуждавайте от нечии фалшиви думи, вместо това винаги преминавайте направо към въпроса, признавайки, приемайки, оставяйки всичко на произвола на съдбата. Не допускайте да станете твърде арогантни или неприветливи.

Рак – Днес приемате отношение, което не е твърде ангажиращо с нищо. Ще бъдете предимно апатични, не много чувствителни към определени нужди, очевидно желаещи само разсейване, релаксация и малко ангажименти.

Лъв – За разлика от много други знаци, които изпитват объркани идеи и липса на последователност или решителност към целите, вие ще приемете ясен и решителен стил, подход, който винаги уважава всичко, демонстрирайки последователност и здрав разум.

Дева – Дошло е време да получите малко яснота, да възстановите важността и предимството на определени въпроси, за да не губите повече време с това, което не ви трябва, за да не отделяте повече енергия за това, което не я заслужава.

Везни – Венера може да направи някои важни отношения напрегнати и деликатни. Не се затваряйте от изказвания и разяснения, заложете на известна лекота в общуването, влагайки в нея светлина и хармония, стремейки се да се отнасяте с повече разбиране към всичко.

Скорпион – Ще бъдете отворени за всякакъв диалог или обяснение, но непреклонни по отношение на определени ситуации, които не искате да променяте. Направете добро дело и денят може да се счита за неизживян напразно.

Мъжете от тези три зодии ще направят всичко за вас
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Мъжете от тези три зодии ще направят всичко за вас

Автор Веселина Петрова

Стрелец –Днес не трябва да започвате нищо ново. Сега можете да доведете до пълно съвършенство само това, което сте започнали преди. Възможно е да срещнете изключително интересни хора, които ще отворят нови, просто очарователни перспективи за вас.

Козирог – Приижда ви по-голяма жизнена сила, може би ще ви направи малко по-отворени към определени реалности. Днес е по-добре да бъдете учтиви, отколкото искрени. Вашата истинност няма да бъде оценена.

Водолей – Днес ще ви бъде толкова лесно да промените настроението си, колкото и да се преоблечете. Можем само да се надяваме, че ако не в дрехите, то поне в настроението, ще предпочетете светли цветове.

Риби – Денят за вас ще започне със съзерцание и мечтателност, и ще завърши с активна дейност. Днешните събития ще вдъхнат увереност в сърцето ви, че все още има време и можете да направите много неща.