Автор
Антония Михайлова

4 зодии се изправят пред сериозни предизвикателства заради Плутон в Козирог на 4 септември

Септември 2024 г. ще донесе със себе си един от най-важните астрологични транзити – завръщането на Плутон в знака Козирог. Това събитие обещава сериозни предизвикателства за четири зодии.

Плутон - планетата на трансформацията и силата, ще започне своята ретроградност на 4 септември и ще остане в Козирог до 19 ноември. Това е последният път от много време, когато Плутон ще бъде в този знак, завършвайки 16-годишен цикъл.

Плутон в Козирог традиционно се свързва със системни промени в обществото. Този път транзитът в последните градуси на знака може да предизвика значителни промени в сферата на властта и контрола. Възможно е някои остарели структури да загубят силата си и в света да започнат процеси, които изискват нови подходи и решения. Този период може да се смята за последен тест и изпитание на силата на всички промени, настъпили през последните 16 години.

Как да се подготвим за изпитанията

Ретроградните периоди са време за преглед и усъвършенстване на вече започнали процеси. Въпреки че старите проблеми може да се върнат, това не означава, че се движите назад, казват астролозите. Напротив, това е шанс да завършим започнатото, за да влезем с нови сили в бъдещето. Използвайте това време, за да анализирате и премахнете слабите места в живота си и да се освободите най-накрая от всичко, което ви е пречело на развитието до този момент.

Овен

Плутон ще повлияе на вашия десети дом на кариерата и социалния статус. Възможни са промени в професионалната сфера, които ще изискват преразглеждане и преоценка на амбициите ви. Това е възможност за задълбочен анализ на вашата кариера и бъдещата ѝ посока.

Рак

Плутон ще се върне във вашия седми дом, което ще засегне областта на взаимоотношенията. Ще бъдат повдигнати минали конфликти и неразрешени проблеми с хора в живота ви. Това е време, подходящо да се освободите от токсичните връзки и да стимулирате позитивните и пълноценни взаимоотношения.

Тези три зодии имат най-голям шанс да се влюбят през есента на 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Тези три зодии имат най-голям шанс да се влюбят през есента на 2024 г.

Автор Антония Михайлова

Везни

Плутон активира вашия четвърти дом, който е свързан с дома и семейството. Възможно е да възникнат вътрешни конфликти или стари семейни проблеми. Това е моментът да преразгледате семейните си отношения и да създадете по-стабилна среда.

Козирог

Плутон ще влезе отново във вашия първи дом, активирайки личната трансформация. Козирозите може да се почувстват притиснати от стари проблеми относно самоличността и целите. Може да се наложи да се откажете от остарелите представи за себе си и да прегърнете нова версия на своята личност.