Автор
Евелин Попадийна

Битката започна: Незаконните внуци на Ален Делон търсят наследство

Само няколко дни след кончината на легендарния актьор Ален Делон, започнаха споровете за наследството му.

Списание Voici припомня, че Делон е оставил завещание и е разпределил богатството си между трите си деца, но е пропуснал факта, че има вече починал незаконен син, а неговите деца смятат да се докопат до милионите на дядо си.

След себе си френският актьор оставя наследство, което се оценява на около 150 милиона евро. Преди смъртта си той е решил проблемите с наследяването, давайки най-много на дъщеря си Анушка, която му е любимка. „Сестра ми има 50% от цялото богатство на баща ми, брат ми и аз имаме 25%, установено е“, разкрива Антони Делон още през януари месец, когато тримата законни деца на Делон бяха във война. За щастие, успяха да намерят общ език преди баща им да си отиде.

Ален Делон
Ален Делон
GettyImages

Има обаче нещо, което може да попречи на наследяването – Ари Булон. Той винаги е твърдял, че е син на Делон, въпреки че актьорът никога не го признава, макар и приликата между тях да е огромна. Фотографът почина през май 2023 г., така и не успя да спечели делото си в съда, следователно няма право на наследство.

Случаят обаче не е приключен! Дъщерята на Ари – Бланш официално поиска съдилищата в Женева да вземат ДНК от Делон. Брат ѝ Шарл пък заведе дело по признаване на бащинството на Делон във Франция.

Какви са възможностите пред Бланш и Шарл? Първоначално ДНК може да бъде взето от Антони, Анушка или Ален-Фабиен, едно от трите деца на Делон. „Но те имат право да откажат и това няма да се счита за признание“, уточнява Бернар Паскуито, автор на книгата за Ален Делон, която ще бъде публикувана през септември. Другият вариант е ексхумация на тялото на Ален Делон. Във всеки случай, ако един ден Ари Булон наистина бъде признат за син на актьора, наследството на последния със сигурност ще бъде засегнато.

Хироми, която е делила дом с Ален Делон през последните 17 години, не можа да се сбогува с него
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Хироми, която е делила дом с Ален Делон през последните 17 години, не можа да се сбогува с него

Автор Ива Петрова