Автор
Антония Михайлова

Историята се повтаря: Как изглежда голямата внучка на Ален Делон, изоставена от сина му като дете (Снимки)

Звездните деца често печелят световна популярност благодарение на родителите си. Това се отнася и за очарователната Алисън Льо Бордж, която е абсолютно копие на легендарния си дядо - френския актьор Ален Делон, който си отиде на 18 август 2024 г. на 88-годишна възраст.

Много жени мечтаеха да бъдат в ръцете на неотразимия актьор, по когото въздишаха милиони дами от целия свят, но само няколко, една от които е Натали Бартелеми, имаха този късмет. Всъщност Натали е единствената жена от избраниците на Делон, която имаше брак с него. От нея е най-големият му син - Антъни. Навярно животът му щеше да се развие по друг начин, ако родителите му не се бяха развели. Това се случва, когато Антъни е само на 5 години.

От този момент нататък сякаш съдбата му напомня тази на славния му баща. Като тийнейджър попада в лоша компания, а по-късно дори лежи в затвора. По-късно обаче Антъни се осъзнава и взима живота си в свои ръце.

View post on Instagram
 

От баща си Антъни наследява не само привлекателността, но и признанието на жените. Младият бизнесмен, който в зряла възраст все пак поема по правилния път, има няколко дъщери. Една от тях е зачената извънбрачно, а майка ѝ се оказва местна кабаретна танцьорка.

Незаконна дъщеря на Антъни и внучка на Ален Делон

Алисън Льо Бордж е най-голямата от всички внуци на Делон. Тя е родена през 1986 г. след мимолетната връзка между младия Антъни и танцьорката Мари-Елен Льо Борж в едно от заведенията за забавление в Париж. Момичето е отгледано от майка си. Двете живеят в западните предградия на Париж, а бащата на детето решава да избегне отговорността, след като научава за бременността на любовницата си. Самият Ален Делон също не бърза да се срещне с внучката си. Но срещата все пак е факт - тя се случва, когато Алисън е на 11 години.

View post on Instagram
 

Поразителна прилика с дядо си

Израствайки, Алисън все повече заприличва на известния си роднина - гените на Делон прозират с всичка сила от всяка извивка и детайл на красивото ѝ лице. Самият Ален Делон остава поразен от приликата помежду им, когато вижда малката си внучка за първи път.

От този момент нататък всеки, който има досег до нея, отбелязва с възторг приликата с дядо ѝ. В едно от интервютата девойката казва, че когато се погледнела в огледалото, винаги си мислела за Ален.

View post on Instagram
 

Внучката на Делон и пътят ѝ към модния подиум

Веднага след завършването на училище младата дама отива да учи в театралния колеж в Париж. За да плаща обучението си, тя започва да работи като сервитьорка в един от ресторантите. По-късно Алисън успява да пробие на модния подиум и да стане популярен модел. Според нея за това е родена.

Още на 14-годишна възраст момичето започва да се появява на кориците на лъскави списания и модни ревюта. Един ден фотограф изтъква приликата на дивата с Делон, без дори да има представа за родословната ѝ връзка със знаменития актьор. А за италианския моден дизайнер Джамбатиста Вали Алисън все още е истинска муза.

Българката, която плака на гърдите на Ален Делон, а той гали косите ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Българката, която плака на гърдите на Ален Делон, а той гали косите ѝ

Автор Веселина Петрова

Как се развива животът на красавицата днес

39-годишната Алисън днес води живот далеч от светлините на прожекторите. Отношенията с баща ѝ са все така дистанцирани. От време на време обаче Алисън неволно попада под полезрението на любопитни папараци.

Хубавата наследница на Делон се снима и в някои френски филми. Неведнъж красавицата е признавала, че обожава да пие хубаво вино, да се наслаждава на пица с френски филми от „новата вълна“ и да слуша музиката на Бьорк.

View post on Instagram