Автор
Евелин Попадийна

Тази есен ще сме магични: Най-модерните цветове в косите за есента

Есента носи желание за промяна, меланхолия и до някъде тъга. С началото на новия сезон искаме да променим нещо в себе си и да се почувстваме по-свежи. След горещото лято, морските вълни и слънчевите лъчи ни е трудно да влезем отново в градския ритъм.

Желанието за промяна важи с пълни сили и за външния ни вид. Искаме да направим нещо различно, нещо свежо, а и след лятото косите ни имат спешна нужда от поддръжка. Освен подстригването, може да промените и цвета, но внимавайте, тъй като откриването на правилния нюанс не е толкова лесно. Затова ви съветваме да изберете някой от цветовете, които вече са спечелили доверието на колористите и са модерни. Споделяме с вас кои ще са най-модерните цветове тази есен.

Пясъчно русо
Този цвят е един от щадящите косата. Той се постига с изсветляване на кичури и запазва естествения пигмент. Кичурите няма да загубят естествения си блясък и красота, а и грижата за този нюанс е много лесна. Пясъчната блондинка изглежда естествена и елегантна.

Черен шоколад
Цвят тъмен шоколад ще придаде на косата ви блясък и луксозен вид. Цветът е естествен и хармоничен и не утежнява чертите на лицето. Шоколадовата палитра е идеална за хора с всякакви цветове на очите. След боядисване косата няма да изгуби естествения си блясък, но ще изисква определена козметика, която да поддържа цвета.

Ванилово русо
Ваниловата руса коса изглежда скъпа и впечатляваща, тъй като нюансът ѝ напомня естествени ванилови цветя. Има топъл подтон, който придава на косата повече лекота и ефирност, така че боядисването е идеално за тези, които нямат гъста коса.

Канела
Канеленият цвят си е запазена марка на Хейли Бийбър. Това е топъл кестеняв цвят с карамелен нюанс и кремави нюанси върху кичурите. Този цвят стои много естествено и ако търсите тъмен нюанс, който да ви преобрази и да запази естествените ви характеристики, то канелената боя е за вас.

Медена блондинка
Тази година продиктува нови правила при блондинките и ги принуди да се откажат от студените нюанси, като преминат към „топлата“ страна на русото. През есента можете спокойно да опитате нов цвят на косата, а именно – медено русо. Той се смята за възможно най-близо до естествения рус нюанс.

Карамелен кестен
Карамелен кестен е нов продукт за любителките на естествените нюанси. Това боядисване включва златисти елементи, които създават топли и меки нюанси. Ако сте с кестенява коса, то имате идеалната основа за този цвят.

Амбър
Кехлибареният цвят за коса получава името си от факта, че прилича на скъпоценен камък, който блести със златисто-медени нюанси с малки кафяви петна. “Кехлибарът“ на косата се превърна в супер алтернатива на огненочервената боя. Този цвят има предимство: дълбочината на тона може лесно да се регулира.

Вижте какви витамини ви липсват, като се погледнете в огледалото
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Вижте какви витамини ви липсват, като се погледнете в огледалото

Автор Евелин Попадийна