Автор
Теодор Муховски

Марая Кери най-после каза истината за развода на Бен Афлек и Джей Ло

Световната певица Марая Кери заяви, че Бен Афлек и Джей Ло заслужават всичко, което им се е случило.

Марая Кери
Марая Кери

В Холивуд всички знаят, че Марая Кери и Дженифър Лопес буквално се мразят. Ясно е, че двете звезди никога не са били близки приятелки. Те винаги са се опитвали да се дразнят една друга чрез пресата, без да се срещат лично. Заради тази толкова дълга вражда, двете звезди си знаят и кътните зъби. Затова Марая разбира по-добре от всеки друг причините за проблемите на съперницата си в личния ѝ живот.

Дженифър Лопес
Дженифър Лопес

Неотдавна Кери споделила с една от приятелките си, че смята разпадането на връзката между Бен Афлек и Джей Ло за съвсем естествено. Двамата отдавна мечтаели да бъдат заедно, но след като се оженили, невероятната им любов сякаш се изпарила. Марая смята, че всичко това се е случило, защото Джей Ло е отменила концертното си турне. Тогава певицата заяви, че иска да прекарва повече време със семейството си. По това време двойката вече изпитваше трудности. Феновете решиха, че това е благородна причина за отлагането на турнето, но Кери не беше на това мнение.

Марая, в разговор с приятелка, която споделила с репортерите на In Touch Weekly, признала, че просто не може да повярва на подобно решение от страна на Дженифър. В края на краищата за една певица е жизненоважно да се изявява на сцената. Според Кери, като е взела подобно решение, Лопес буквално се е отрекла от себе си. А това никога не завършвало добре.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Дженифър Лопес и Бен Афлек

Самата Марая е щастлива от подобно развитие на нещата. Скоро тя има планирано концертно турне и е доволна, че разводът е елиминирал съперницата ѝ. Изданието цитира думите на Кери по адрес на Дженифър: „Тя не е толкова талантлива, колкото си мисли и е твърде арогантна“.

Четвърти развод за Лопес: Изглежда тъжна, но вече има план
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Четвърти развод за Лопес: Изглежда тъжна, но вече има план

Автор Веселина Петрова