Автор
Евелин Попадийна

Върбова клонка: Принц Хари ще издаде мемоарите си в меки корици, но без да ги актуализира

Принц Хари е готов да представи изданието на мемоарите си с меки корици. Кралското семейство вероятно ще въздъхне с облекчение, след като неговият издател обяви, че книгата няма да бъде актуализирана.

Публикуването ѝ през октомври ще съвпадне с високопоставената изява на крал Чарлз на срещата на правителствените ръководители на Британската общност в Самоа, която ще се проведе от 21 до 25 октомври, като книгата на Хари ще бъде публикувана в САЩ на 22 октомври, а след няколко дни и в Обединеното кралство.

Изданието на „Резервният“ с меки корици ще е същото като това с твърди, в което Хари разказва за отчужденото ми семейство, многобройните семейни разговори между него, баща му и брат му, както и за трудностите, през които са преминали със съпругата му Меган. Издателите обявиха, че новият печат на „Резервният“ ще бъде публикуван на 16 езика по целия свят.

Тя ще има същото изображение на корицата като изданието с твърди корици, но „съдържанието на книгата е непроменено“. Бяха повдигнати въпроси дали Хари ще актуализира изданието с меки корици с нова глава, особено като се има предвид колко много неща се случиха през последната година. Фактът, че Хари е избрал да не добавя към разкритията, може да е опит да изглади семейните разногласия.

„Резервният“, който беше публикуван за първи път на 10 януари миналата година, веднага се превърна в издателска сензация и бяха продадени повече от шест милиона копия по целия свят. Книгата държи световния рекорд на Гинес за най-бързо продаваната нехудожествена книга на всички времена.

Въпреки това тези мемоари донякъде съсипаха репутацията на Хари, тъй като голяма част от хората се съмняват в истинността на написаното.

Появиха се нови снимки на Кейт Мидълтън
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Появиха се нови снимки на Кейт Мидълтън

Автор Ева Григорова