Автор
Ева Григорова

Наистина ли това е Жана Брегендорф? Прилича на Тина Търнър (СНИМКА)

Според потребители в социалните мрежи певицата е неузнаваема. Още преди няколко години изпълнителката премина към по-скромни изяви, най-често по пиано барове. Жана, която е известна с яркочервената си коса, се показа с къса русо-оранжева и много къдрава коса. Освен промените в прическата, феновете ѝ забелязват промяна и в нейната фигура. В коментари под споделените видеа потребители я определят като двойник на Тина Търнър.

Въпреки видимата промяна Бергендорф изглежда здрава. Клиентите на заведенията, в които пее, се радват на изпълненията ѝ. Повечето коментари под публикациите с новия вид на изпълнителката са окуражителни. Не липсват и такива, които гледат песимистично на образа ѝ. Не един или двама напомнят за предишните изцепки на поп певицата. Наскоро Жана беше задържана от служители на МВР в столичния квартал "Овча Купел", където отишла с неин приятел на гости.

Около 4 часа сутринта тя и приятелят ѝ започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом, което довело до ареста. Образувано е производство за хулиганство, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода". В крайна сметка Бергендорф е освободена след заплащане на парична гаранция в размер на 1000 лева. През 2016 г. тя беше обвинена за управление на автомобил след употреба на забранени вещества, припомня "24 часа".

На кого прилича: Антоанет Пепе показа лицето на бебето (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

На кого прилича: Антоанет Пепе показа лицето на бебето (снимка)

Автор Ева Григорова