Автор
Ева Григорова

Възмутително: Вместо да я пие, Диона шмърка енергийна напитка през носа (снимка)

Най-новата енергийна напитка на БГ пазара носи опасната семантика на популярна дрога. Тя представлява бял прах, който се шмърка. Приемът ѝ става през носа, защото така по-лесно се абсорбира от тялото. Твърди се, че е напълно безвредна и легална. Рекламира я не кой да е, а певицата Диона. Маркетинг мениджърите на новия продукт определено са избрали точният таргет за популяризиране на "напитката".

Краткото видео на което Диона се готви да шмърка бял прах събра хиляди негативни мнения, въпреки че се твърди, че всичко е напълно законно. Но в крайна сметка асоциацията, която видеото поражда, никак не е поучителна, особено за подрастващото поколение. Ето някои от най-хапливите коментари по повод тази "реклама":

"Ти си срам! Ти си дъно! Имаше възможност да си вземеш поука, навира се по предавания да ревеш и да се жалваш! Ама, си дъно! И завинаги ще си останеш! Срам си!",

View post on Instagram
 

"Ама това вече на какво прилича, бе приятелко? Осъзнаваш ли колко деца те гледат, колко подрастващи?!? ПР-а ти е да се правиш на .... не знам и аз какво. Страшен пример, направо в 10-ката, изкара ги парите!"

"Чудесно! Предполагам, че и ти си на същото! Каквото и да каже човек, ще е излишно, защото простотията не расте по дърветата, както са казали хората. Погнусена съм от начина ви на държание и манталитета ви! Не знам как са ви възпитавали родителите ви, но определено не са си свършили работата!"

Определено потребителите имат право на подобна критика, още повече, че има доста деца, които са видяли видеото. Не трябва да се забравя, че звездите са публични личности, които дават пример. А крачката между единият бял прах и "другия" понякога е много бърза.

След скандалната песен с Биляниш: Ето какво каза Галин на Диона
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

След скандалната песен с Биляниш: Ето какво каза Галин на Диона

Автор Ева Григорова