Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците ще преливат от енергия, Везните да не изпадат в крайности

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели.

Овен – В момента се чувствате доста самоуверени и много секси и това ще привлича вниманието на околните. Време е да действате и да предприемете динамични нови инициативи. Това е добър ден за инвестиране на време и енергия в подобряване на отношенията ви.

Телец – Има някои неща в живота ви, които не са съвсем задоволителни, но ако си стоите просто така, няма да стигнете до никъде с това пасивно отношение. Вземете всичко в свои ръце, но не поемайте твърде големи рискове, за да не загубите почва под краката си.

Близнаци – Може би все още не сте намерили правилния път към целта си, но все пак се приближавате бавно и сигурно към нея. Има голяма вероятност днес да се свържете с някой, който ще повлияе значително на по-нататъшните ви решения.

Рак – Още от сутринта ще бъдете пълни с енергия, а през деня тя постепенно ще се увеличава. Ще изпълнявате бързо своите отговорности и задачи на работното място, но за съжаление ще бъдете обременени от случващото се в личностен план.

Лъв – Днес може би ще сте провокирани да защитавате позицията си пред други хора, което ще ви направи прекалено емоционални. Спокойното поведение, колкото и трудно да е, е изключително важно за балансиране на гнева и враждебността.

Дева – Бързите и ясни мисли днес ще ви помогнат бързо да стигнете до същността на всеки въпрос. Ще получите малко информация за човек, когото не сте виждали отдавна. Към вечерта е напълно вероятно да получите приятна изненада.

Везни – Днес не се чувствате най-добре, психологически погледнато. Подобно отношение непременно ще повлияе на плановете ви, тъй като нямате настроение да правите нищо по отношение на тях. Не изпадайте в крайности.

Скорпион –Планетите са благосклонни към вас, така че ще можете да завършите всичко, което сте си наумили. Просто се уверете, че сте обмислили всичко, което правите и действайте отговорно, за да можете да постигнете желаните резултати.

Стрелец – Днес сте пълни с оптимизъм и жизнерадост! Това ще ви помогне да излезете с иновативни решения. Ако сте необвързани, сложете най-добрата си усмивка и излезте тази вечер. Имате всички шансове да намерите това, което искате!

Козирог – Днес по време на работния процес може да възникнат някои проблеми, които няма да ви позволят да се отпуснете. Но с малко помощ от колеги и хора, на които можете да разчитате, ще успеете да се справите.

Водолей – Ден, в който да посветите времето си на творчески занимания. Оставете практическите за друг ден. В личния си живот се нуждаете от спокойствие и хармония. Имате потенциал да прекарате наистина прекрасна вечер с партньора си.

Риби – В любовния ви живот изглежда нараства дистанцията между вас и партньора ви. Избягвате разговори защо това може да се случва, което само ще накара партньора ви да се чувства още по-несигурен. Може да започне да се заяжда и ситуацията остава неразрешена.

5 зодии, които могат неочаквано да срещнат любовта през септември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

5 зодии, които могат неочаквано да срещнат любовта през септември

Автор Антония Михайлова