Автор
Антония Михайлова

На метри от Анджелина Джоли: Брад Пит за първи път излезе на червения килим с Инес де Рамон

Брад Пит и половинката му Инес де Рамон се появиха за първи път заедно на червения килим. Това се случи по време на прочутия филмов фестивал във Венеция, който тази година е от 28 август до 7 септември. Двойката беше уловена от папараци, докато се разхождаше по крайбрежната алея.

60-годишният актьор бе облечен в черно-жълти карирани панталони, бяла риза, авиаторски очила и светложълти мокасини. 34-годишната Инес носеше бежова дълга пола, бяла тениска, слънчеви очила и мокасини на висок ток.

Брад Пит участва във фестивала с новия филм "Вълци единаци" на Джон Уотс, в който си партнира заедно с Джордж Клуни. Джордж също е във Венеция заедно със съпругата си Амал.

Преди да позират на премиерата заедно на червения килим, в компанията на половинките си, Пит и Клуни обсъдиха съвместната си работа, възхода на стрийминга и за статията на Клуни в "Ню Йорк Таймс", в която той призова президента Байдън да се откаже от кампанията си за преизбиране.

Във "Вълци единаци" - класически екшън трилър, Пит и Клуни играят "вълци единаци" които са наети независимо един от друг за една и съща мисия. Филмът ще се прожектира за кратко по кината от 20 септември, а седмица по-късно ще бъде пуснат на Apple TV+, която спечели излъчването му в ожесточено наддаване между традиционните студия и конкурентни стрийминг платформи. 

63-годишният Клуни потвърди, че и двамата са се отказали от част от заплащането си, за да може филмът да се показва в кината, макар и в ограничен брой салони. Пит сподели, че въпреки любовта си към киното, той харесва и стрийминг платформите.

Брат Пит и Пенелопе Крус с филм за кризата в Гърция
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Брат Пит и Пенелопе Крус с филм за кризата в Гърция

Автор Woman.bg

Това е вторият път, когато Пит и Клуни се появяват заедно на червения килим във Венеция. Пръвитя беше за премиерата на "Изгори след прочитане" през 2008 г. Те шеговито коментираха възрастта си и приятелството си.

Пит пристигна на фестивала след бившата си съпруга Анджелина Джоли, която участва във филма "Мария" за оперната дива Мария Калас. За да избегнат среща между двамата, организаторите умишлено разделиха графиците им. Бившите съпрузи продължават да имат обтегнати отношения след дългите години водене на дела за попечителство над децата и собствеността върху винарната "Шато Миравал". Летните месеци Брад и Инес прекараха именно във френското имение.